tiistai 16. elokuuta 2011

Mini Rodini syksy 2011


Lisää uutuuksia! Saimme tänään Niilo Iloon myös Mini Rodinin syysmalliston. Rodinilta on tulossa vielä toisessa toimituserässä ulkovaatteita.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin, kurkkaa samalla myös Molo Kidsiltä saapuneet talvivaatteet :)

8 kommenttia:

 1. Millaisia ulkovaatteita Mini Rodinilta on tulossa? :)

  VastaaPoista
 2. Mini Rodinilta tulee tyylikkään näköisiä ulkoiluvaatteita, meille tulee mustaa haalaria, parka-takki sekä takki+housut yhdistelmää ja lisäksi kivannäköistä sadeasua :)

  VastaaPoista
 3. Semmosta tupsupipoa haaveilen mutta mahtuukohan meidän isopäiselle päähän se isompi koko... :D Onko siis pientä vai normaalia mitoitusta?
  Ja koska haalarit tulee? Voiko varata? Meille voisin mustan talvihaalarin koossa 104/110 huolia. Löytyy 2 Molo Kidsin haalaria koossa 104 mutta poika oli mitattaessa jo 99,5 cm pitkä joten vaarana on ettei koko 104 mahdu koko talvea.

  VastaaPoista
 4. Mrs Agatha: Mahtuu tupsupipo teille varmasti, on oikein joustavaa materiaalia. Ei ollenkaan tiukanmallinen.

  Laitoin sinulle s-postia haalarista :)

  VastaaPoista
 5. Tuleeko Niilo Iloon tuota postauksesi kuvassakin ollutta neuletakkia? Mini Rodinin sivustoilta sitä tsekkailin (Pistoia Cardigan Black), se olisi musta ja kenties tarpeeksi juhlava "pikkutakiksi" syksyisiin juhliin

  VastaaPoista
 6. Kirsi: Valitettavasti ei ole tuota neuletakkia tulossa :)

  VastaaPoista
 7. Minkä hintainen mahtaa olla musta haalari, ja mikä siitä on pienin koko? Tuleeko siis kokoja 86 tai 92, ja kumpikohan olisi sopivampi nyt noin 84cm ipanalle..? :) Niin että sit menis koko talven..

  VastaaPoista
 8. Iitunen: Meille tulee koot 92/98, 104/110 ja 116/122, pukua on saatavilla myös pienempi koko 80/86.

  Nyt en valitettavasti osaa sanoa puvun mitoituksesta, että onko reilua vai niukkaa. Mittaillaan ja kokeillaan ilman muuta kun saapuvat. Hintaa puvulla on 149,50€:)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)