maanantai 19. heinäkuuta 2010

Alen loppurysäys ja syksyn ennakkovilkaisu

Alen viimeinen viikko on käynnissä. Kaikki lyhythihaiset t-paidat ja mekot, sekä shortsit alennettu -30-60%. Jäljellä hajakokoja nopeimmille!

Osa syksyn uutuuksista on jo tulossa. Vanhoista merkeistä Niilo Ilossa jatkavat Moonkids, Kameleont Design, Mini Rodini, Ticket to Heaven, Starchild, Kimperi, Metsola ja Shampoodle.

Ensimmäinen uutuustoimittaja oli Nosh Organics, jonka mallisto saapui myyntiin jo kesällä. Myös muita uusia merkkejä on tulossa, suurimpana Villervalla nyt heti syksyllä sekä Småfolk loppusyksyn mallistosta lähtien.

Lisäksi pari mukavaa uutuustoimittajaa. Toisen mallisto sisältää kohtuuhintaisia, ekologisia trikoo- sekä velourvaatteita. Toiselta valmistajalta saapuu upeita haalareita, sekä trikoo- ja velourvaatteita 70-luvun henkeen. Tämä valmistaja on aivan uutta Suomen markkinoilla!

Jos et ole vielä liittynyt kanta-asiakkaaksi Niilo Ilo verkkokauppaan, niin se kannattaa tehdä nyt. Kanta-asiakkaana saan ensimmäisenä tiedon sähköpostiisi syksyn uutuuksista, sekä myös hyödyllistä ennakkotietoa alekampanjoista jne.. Kanta-asiakkaille järjestetään myös omia alekampanjoita, jotka eivät ole muiden käytettävissä.

Tähän postaukseen liitän yhden kuvan, ennakkovilkaisun syksyn Moonkidsin mallistoon. Tarkkasilmäiset voivat löytää lisää mallistokuvia Niilo Ilo verkkokaupasta. Ja itse vaatteetkin saadaan myyntiin ihan pian :)


4 kommenttia:

 1. Aika hauskoilta näyttää uutuudet, tuo havun/sammaleenvihreä ei ole ihan minun väri, mutta taatusti jotain tulevasta mallistosta meillekin löytää tiensä. ;)

  VastaaPoista
 2. Onneksi olen jo kanta-asiakas joten tiedot uutuuksista tippuu sitten sähköpostiin... =D
  Kivalta näyttää Moonkidsin uutuus! =)

  VastaaPoista
 3. Pystyykö teiltä sitten tilaamaan Villervallaa myös postitse? Mikäli pystyy, minulla on jo pino ehdotuksia valikoimiinne :)

  Tv. Ralla, joka ei Ruotsinreissulla tajunnut ostaa, kun luuli Suomestakin voivansa tilata...

  VastaaPoista
 4. Ralla: Todennäköisesti ei pysty tilaamaan, ikävä kyllä..

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)