perjantai 19. helmikuuta 2010

T2H UFFO - Pieni koko-opas

Tässä pieni koko-opas Ticket to Heavenin Uffo-haalareista. Malleina Max 3 vuotta, pituus 98 cm, vaatekoko 98 cm. Ja Frans 1 v 8 kk, pituus 84 cm, vaatekoko 86 cm.



Maxilla ihana tähtihaalari koossa 98 cm. Kasvunvaraa on reilusti, tämä menee syksylläkin. Mutta voi hyvin käyttää jo nyt.

Tähtihaalarissa (blue star) on tummansinisellä pohjalla vaaleansinisiä tähtiä. Ticketin merkki hihassa punainen, samoin vetoketjun lenkissä ja osassa saumauksista käytetty punaista. Tuollainen peruspunainen hattu sopiikin haalariin hyvin, tässä Villervallan trikoohattu (koko 3-4 vuotta). Myös Kimperin puolukkapallo tai joku muu peruspunainen hattu menee tähän hyvin.


Sama haalari 98 cm Kimperin turkoosiraitaisen joustofroteepipon kanssa



Tyylikäs musta Uffo koossa 92 cm, eli kokoa pienempi kuin normaali vaatekoko. Menee hyvin ainakin tämän kevätkauden, syksyllä on varmaan jo vähän nafti.


Tällaisen perusmustan haalarin ilmettä on helppo muuttaa erivärisillä asusteilla. Kaikki Kimperin pipot sopivat tähän todella hyvin, Kimperin musta tuotemerkki yhdistää.


Maxilla M-kokoinen pipo, on pieni. L-koko on sopiva. Kimperin pipoja tulee kauppaan parin viikon päästä uusi täydennyserä, haalareihin sopivia värejä :)


Fransilla tähtihaalarin kaverina pippuripallo-pipo koossa M. Yksistään ihan sopiva, kypärämyssyn kanssa L-kokoinen parempi. Muutenkin ottaisin jo L-koon, niin käy sitten syksylläkin.


Tässä Villervallan pipon kanssa.


Fransin haalarin koko 86 cm. Kasvunvaraa on, sopii vielä syksylläkin. Mutta voi hyvin käyttää jo nyt.

86 cm haalari takaa.


Musta Uffo 92 cm ja Kimperin piparminttupallo koko L. Minusta liian iso haalari, lapsen on jo vaikea liikkua kun pussia jää lahkeisiin ja hihoihin niin paljon.


Frans vetää jo itsekin haalaria lahkeiden alta. Ja itse on laitettu pipo päähän :)


"Äiti, laita hanskat!"
Kimperin karviaispallo koko M.


Uffo Strong pink ja sopivia Kimperin pipoja.
Ylhäältä vasemmalta limepallo, piparminttupallo, joustofroteinen vadelmasuklaa, pippuripallo, joustofroteinen pinkkiraita, trikoinen vadelmapallo ja vadelmaraita.


Supersöpö Rose flower-haalari.
Ylhäältä vasemmalta joustofroteinen vadelmasuklaa, joustofroteinen pinkkiraita, vadelmapallo, mansikkaraita, luumupallo, trikoinen vadelmapallo ja vadelmaraita.


Mittoja haalareista
(noin):

Niska-haara mitta on summittainen, koska haalarissa ei ole varsinaista haarasaumaa johon mitata.


Haara-lahje
80 cm / 36 cm
86 cm / 38 cm
92 cm / 41 cm
98 cm / 43 cm

Niska-haara
80 cm / 49 cm
86 cm / 51 cm
92 cm / 53,5 cm
98 cm / 56 cm

Kainalo-hiha
80 cm / 27,5 cm
86 cm / 29,5 cm
92 cm / 31,5 cm
98 cm / 33,5 cm

22 kommenttia:

  1. Kiva postaus jes kiitos! =) Ja mun täytyy saada toi villervallan pipo mistä niit saa??!!! :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos, tämä postaus on tarpeellinen.
    Jos pituus on 89 cm ja paino yli 14 kg. Selkämitta hänellä tosi pitkä. Yläosa ainakin numeroa suurempi kuin alaosa niin minkä koon kevään haalareista valitsisit, että menisi vielä syyskuussakin?

    Reiman toppahaalari on kokoa 92. Samoin Jonathan toppa 92 cm, jotka nyt käytössä. Ticketit sadeasut kokoa 92 nyt.

    Shampoodle collariasu 100+- oli eilen juuri sopiva kaikin puolin. Housujen vyötärö kuin tehty hälle , samoin hartialeveys. Toivottavasti ei kutistu pesussa kauheasti, jää muuten pieneksi =) Juu, ja neiti ei halunnut sitten pukua riisua lainkaan kun sen päälleen sai. Jouduin käyttämään tehokeinoja ennen iltapalaa...olisikin ollut puurossa heti alta aikayksikön.

    VastaaPoista
  3. Meille tuli eilen tuo Uffo harmaapohjaisena tähdillä koossa 92 ja oli kyllä tosi iso! Pojan talvihaalarit on kokoa 92 ja tuo oli kyllä paljon suurempi, Minymon päälle kun asettelin niin oli n. 10 senttiä pidempi... Vaihdoin sen heti 86 senttiseen ja tuo lähtee tänään palautukseen. Tosi jännä juttu että nuo mitat ei ole kovin paljon isommat verrattuna meidän talvihaalareihin mutta haalari kuitenkin näytti superisolta!
    (Olisin tilannut NiiloIlosta mutta et tainnut saada tätä väriä ollenkaan?)

    VastaaPoista
  4. Suwi: Niilo Ilosta ei vielä saa Villervallaa.. Villervallaa taitaa verkkokaupoista tällä hetkellä saada vain Lasten Metsolalta.

    Tyttötiimi: minä ottaisin 92 cm haalarin. Ticket on kuitenkin isompi kuin Reima ja Jonathan. Ja nämä Ticketin haalarit ovat isompaa mitoitusta kuin saman merkin sadeasut. Vaikeahan sitä kasvua on aina ennustaa..;)

    MrsAgatha: tosiaan minulla on vain tätä sinikuvioista. Harmi, kun tämä postaus ei ehtinyt sinulle avuksi :)

    VastaaPoista
  5. Meillä on 92cm uffo ja on aika reilu. Mutta pystytään käyttämään jo keväällä. Pinjalla on 92cm vaatekoko ollut jo pitkään käytössä ja pituuttakin löytyy 88cm, jotenkin tuo uffon malli sopi leveälle neidille, Pinja täytti haalarin ihan hyvin. Hihoissa ei kauheasti ollut ylimääräistä, mutta lahkeet menivät meilläkin vähän pussille, mutta ei niin paljon, että häiritsisi, kenkien kanssa ihan sopiva. Hyvin liikkui ja kiipeili sisällä haalari päällä, ilman, että reiluus olisi haitannut. Mutta meneepähän pitkempään. :)

    VastaaPoista
  6. Kiitos. Tarkastan vielä 92 cm mitat.

    VastaaPoista
  7. Meeri: Niinpä, lapset (niinkuin me aikuisetkin) ovat erimallisia, joten aina nämä koko-oppaat eivät päde :)

    VastaaPoista
  8. Kiitos taas loistavasta vertailusta!
    Onko pojilla alla muuta kuin sisävaatteet? Tuntui viime vuonna, että useimmiten jotain fleeceä sinne piti aina laittaa. Meillä kun koko on hilkulla 86 vai 92. Shaolin postauksen perusteella olin haluamassa tota tähtihaalaria, mutta mua haittaa noi punaset yksityiskohdat :( Meillä oli viime vuosi sin-valk-pun yhdistelmää välikaudessa ja nyt en sitä halua. Harmittaa. Voisiksä kysyä, että voisiko ne tehdä ens vuodelle ilman punaisia yksityiskohtia :)

    VastaaPoista
  9. Meilläkin 94cm Emilille menee kevään 86cm Uffo. :D Tosin syksyllä ei enää mahdu..
    Voi hitsit kun tuossa tähtihaalarissa olisi vaikka turkoosit tähdet tai vihreät, niin olisin tilannut heti! Tuollaisenaan ehkä hiukan laimee minun värikkääseen makuun. ;)

    VastaaPoista
  10. -Anni-: pojilla on alla vain sisävaatteet, mutta välipuku mahtuu kyllä hyvin alle noihin 98 cm ja 86 cm pukuihin. Ja tuossa tähtihaalarissa on niin vähän sitä punaista, että jos et halua sitä korostaa niin se kyllä "häviää" kun ottaa muun väriset asusteet :)

    VastaaPoista
  11. Kiitos vinkistä! Tuleeko sulla "poikien väreissä" plain raineja lisää? siis ilman fleeceä...

    VastaaPoista
  12. Marika: Plain rainit on tällä erää kaikki tässä. Mutta tuo violettihan menee hyvin myös pojalle, limepallo-pipon kanssa tosi herkku yhdistelmä :)

    VastaaPoista
  13. Ihanat mallipojat ja hienosti mitoitettu kirjoitus, tällaiset ovat aina avuksi tilatessa.

    Hienot yhdistelmät pipoista ja haalareista!!

    VastaaPoista
  14. ihania kimpereitä... tahtoo vadelmapallon ja vadelmasuklaan, onko ne uusia värejä?

    VastaaPoista
  15. Amalia: Vadelmasuklaa on uusi, vadelmapalloa on ollut jo aiemminkin. Tosiaan parin viikon päästä saan ison erän juuri näitä herkullisia pallopipoja lisää :)

    VastaaPoista
  16. Voi harmi;-( mä ehdin jo tilaamaan tuon sinitähtisen haalarin muualta. Nyt harmittaa, olisin niin mielelläni asioinut kanssasi!

    Mutta ihan loistava postaus ja kyllä nuo teidän pojat ovat mitä mainioimpia vaatemalleja- tosi hyvin tulee noiden pukujen malli ja mitoitukset esiin.

    Tuleeko sinulle muuten niitä tähtitakkeja myyntiin, entäs asusteita? (siis ticketin omia rukkasia tai hattuja)

    VastaaPoista
  17. Juu selailinkin jo tuota Lastenmetsolaa :) Mut mistä ihmeestä saa punasia tai jopa mustia rukkasia?? Reiman rukkaset näytti nyt kaikki olevan harmaita :( tai pinkkii..

    VastaaPoista
  18. kiitos tästä kirjoituksesta, voi olla tulevaisuudessa hyötyä :) Meillä on käytettynä ostettu 80 cm uffo ja hyvin voidaan käyttää nyt keväällä kun tyttö ehkä 80cm pitkä nyt. Tykkään vissiin käyttää reiluja vaatteita, kun monet sanoneet että menee vasta 90 cm pitkälle tuo vanha 80 cm uffo.

    Ticketin takin tilasin 80 cm vaikka vaatekoko on pian 86, että toivottavati on sitten reilua ne takitkin.

    VastaaPoista
  19. Aamunkukka: Ticketit ovat tällä erää kaikki tässä, jatkossa laajennetaan valikoimaa :)

    Suwi: Minullakin on punaiset hanskat haussa, olisiko Po.P:lla?

    Nelly: Minäkin tykkään käyttää Tickettejä reilumpana kuin mitä monet sanovat, mutta tietysti lopuksi tulee käytettyä vähän vähemmän reiluina. Max jatkaa tämän kevään viime vuoden 92 cm Uffolla :)

    VastaaPoista
  20. ihanat haalarimallit siellä <3
    Toi tähtihaalari on kyl tosi upea, vaikka en yleensä oo tummansinisen ystävä, mutta toi on aivan ihana silti =). Ehkä vois syksyksi harkita tai sit tulis kevääksi vaan enempi haalareita käyttöön ;)
    Toi vaaleanpunainen kukkahaalari ois aivan ihana tytölle.
    Kiitos kokovinkeistä :). Auttaa meidän toisen mukelon(3v) haalari valinnoissa.

    - Wanilja -

    VastaaPoista
  21. Oijoi, miten ihana tuo tähtihaalari punaisen pipon kanssa!!! Vähän tekisi mieleni!
    Ja ihanat mallit taas kerran!

    VastaaPoista
  22. Tämän postauksen innostamana meidän kaapista löytyy nyt esikoiselle kevääksi kyseinen sininen tähtihaalari. Tykkään kovasti, mies vielä vähän empii ;) Mutta meillä äiti päättää poikien (1v6kk ja 4kk) vaatetukset.

    Pohdin kokojen 86 ja 92 välillä jo aiemmin, mutta tätä lueskellessa päädyin kokoon 86cm. Sovitin sitä pojalle ja oli sopivan reilu, mutta silti helppo liikkua.

    Vielä pitäisi asusteet hankkia, punaista se luultavasti tulee olemaan.

    Kiitos postauksesta!! Yksi askel lähempänä kevättä!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)