lauantai 13. helmikuuta 2010

Vasarointipeli

Max ei ole nukkunut päiväunia enää pitkään aikaan, melkeinpä vuoteen. Pikkuveljen päiväunien aikana onkin hyvä tehdä kaikkia sellaisia isojen poikien juttuja, mitä pienet pojat eivät vielä osaakaan.. Uusin sellainen juttu meillä on vasarointipeli. Pelissä on vasara, pikkunauloja, puupalikoita ja korkkialusta, johon palikoita naulataan.

Maxista peli on ihan superhauska. Ja vielä hauskempaa on se, ettei pikkuveli saa leikkiä sillä ollenkaan. Aina kun Frans herää, peli laitetaan yläkaappiin piiloon :))

Puukuvioiden vasarointia
Tosi kivaa, minkähän palan ottaisi seuraavaksi..?

Voi miten helppoa Isolle Pojalle!


Muutaman kerran on sormeenkin sattunut, mutta ei tunnu haittaavan..


Kohta on valmista..


Ja tällainen taideteos siitä syntyi :)


10 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia!
  Meilläkin on tuollainen, joku halpaversio siitä alkuperäisestä. Tyttö tykkää siitä erityisen paljon, mutta meidän versiossa on paljon myös tosi pieniä palasia, joita tyttö ei voi vasaroida osumatta omiin sormiin.
  Täytyy ehkä hankkia tuo teidän versio!

  VastaaPoista
 2. Hieno taideteos.
  Olen pitkään jo miettinyt tuollaisen pelin hankkimista, mutta mua pelottaa, että sillä naulataan ihan muualle kuin alustaan. Kolmen kanssa käy välillä niin, että jonkun pojan joutuu jättämään ilman valvontaa hetkeksi. Saako sillä nopeasti tuhoa aikaan? Onko naulat sellaisia, että ne pystyisi naulaamaan pehmeään puuhun?

  VastaaPoista
 3. Huippu peli meille kans tommonen hommattava! =)

  VastaaPoista
 4. Nukkuuko esikoinen kuinka pitkät yöunet? Meillä 4kk esikoistanne nuorempi nukkuu vielä päikkärit oikeestaan joka päivä ja siksi kyselen... (jos vaikka saisi aikaistettua nukkumaanmenoa)

  VastaaPoista
 5. Tuopa näyttää hauskalta. Jotain tuollaisia kivoja puuhastelujuttuja olisi etsinnässä esim. sellainen narujen pujottelujuttu, kun tyttö muuten irroittelee kaikista kengistä nauhat ja laittaa sitten omalla tyylillään "takaisin" En joulua löysin sellaisen jostain nettikaupasta, mutta nyt en sitten enää muista mistä:(

  VastaaPoista
 6. Hei, voi miten Max näyttääkin innokkaalta pikku vasaroijalta noissa kuvissa! -Tiina

  VastaaPoista
 7. Marita: kyllähän tuolla pelillä jonkinmoista tuhoakin saa halutessaan aikaiseksi, vaikka ei ne naulat ihan mihin vaan uppoa. Meillä kyllä Max ei ole meinannutkaan naulata palikoita muualle kuin korkkitauluun..ainakaan vielä ;)

  Anonyymi: Max tulee toimeen uskomattoman vähällä unella, yöunta tulee noin 10-11 tuntia.

  Oliviah: meillä on myös yksi versio narupujottelusta, Moringa puu. Se on ehkä vähän vaativampi, mutta hyvin Max viihtyy senkin parissa.

  VastaaPoista
 8. Voi kun suloinen Iso poika! Varmaan ihana kun on ihan oma juttu :) Tosi kiva peli.

  VastaaPoista
 9. Meilläkin löytyy Haban vasarointipeli, ollut kaksosilla jostain parivuotiaasta. Eemelille en ole muistanut edes tarjota, mahtaisi varmaan tykätä =)

  Ainakin teillä näytti saavan iloisia ilmeitä aikaan =)

  VastaaPoista
 10. Tulipa hieno taideteos;-) Tosi kiva leluvinkki, kiitos, tätä harkitaan meillekin!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)