torstai 19. marraskuuta 2009

Maxin mageet

Maxilla on uudet mageet kaupunkivaatteet!

Niitä onkin mietitty ja hankittu pitkään. Minusta on aina ollut jotenkin hankala ostaa lapsille kaupunkivaatteita, sisävaatteet ja ulkoiluhaalarit ovat jotenkin paljon helpompia ostoksia. Viime talvi meillä menikin ihan toppapuvuissa..sekä pulkkamäessä että kaupungilla.

Maxin kaupunkiasu sai alkunsa Metsolan ruutufroteefarkuista, joita sain juuri myyntiin Niilo Ilo verkkokauppaan. Benettonilta löysin toppatakin ja HM:ltä hatun ja hanskat. Kengät olisivat vielä haussa, nyt käytetään samoja eccoja kuin ulkoillessa.

Fransin kaupunkiasulla ei ole niin väliä, koska poika nukahtaa aina jo autossa kaupunkiin mennessä ja nukkuu autuaasti koko reissun. Kaverilla on uskomattoman hyvät unenlahjat, melu ei haittaa ja Fransia saa myös nostella autosta vaunuihin ja vaunuista autoihin ilman heräämistä. Ainut ongelma tietysti on, että osaa pukea lämpimästi mutta kuitenkin tarpeeksi kevyesti..

Poikien kaupunkiasut pääsivätkin tänään käyttöön, kun käytiin sikapiikillä ja pojat saivat samalla myös kausi-influenssarokotukset. Vähän jännitti meitä kaikkia, mutta hyvin meni vain pienillä itkuilla. Nyt leikitään rokotuslahjus-autolla ja odotellaan jälkioireita ;)




Maxin mageet kaupunkikuteet

Takki Benetton, hattu ja hanskat H&M, housut Metsola

Puserona Metsolan turkoosi froteepaita

Aivan ihanat (ja edulliset) nämä hanskat ja hattu :)

Siniset housut meillä on 98 cm, on vähän reilut vielä lahkeista ilman kenkiä


Ruskeat housut koossa 92 cm ovat Maxille nyt sopivammat. Tässä kuvassa Max tänä aamuna lähdössä sikapiikille :)

Fransin kevyt kaupunkihaalari ja hattu Lindexiltä. Tämä on vähän kuin Molon Holden-haalari.

9 kommenttia:

  1. Onpa hienot vaatteet! Saitko idean minun blogini Benetton-esittelystä tuohon takkiin vai mistä? Ihan uteliaisuuttani kyselen=)Tosi hyvin sopii maxille sininen!

    VastaaPoista
  2. Onpa ihana asu, kertakaikkiaan!!!
    Oletko löytänyt tänä talvena jostain kivat Eccot? Se olisi Emilillekkin sopiva malli, mutta en ole löytänyt kivoja...

    VastaaPoista
  3. No niinpä on, ihan suora Molo kopio tuo haalari;-) mutta onpa makeen näköinen. Ja hinta on varmaan varsin kohtuullinen!
    Tuo Benettonin takki on myös kerrassan ihana. Ja siniset huousut kauniit; todella kivan näköisiä vaatteita kaikki!!

    Huomaan, että sinäkin olet mieltynyt kiiltävään toppaan;-)? Mulla on alkanut ihan sama "kutina" nyt parin kuukauden ajan; ja alennusmyynnit ensi vuotta varten siintävät jo silmissäni..

    VastaaPoista
  4. Näyttääpäs nuo housut kivoilta, täytyy laittaa harkintaan. ;)
    Muutenkin kivat setit kummallakin!

    VastaaPoista
  5. Aamunkukka: Joo, varsin kohtuullinen hinta oli tuolla Fransin haalarilla kun oli vielä tarjouksessa. Hinnaksi taisi jäädä 20€ :)

    Tanja: Kuopiosta Eccon liikkeestä ostin Maxille syksyllä kengät, ne on kyllä enemmän ulkoilukäyttöön. Eli aika pitkät varret + lumilukot ja helppo vain vetäistä jalkaan.

    Jarna: juuri sinun Benetton postauksesta tajusin että meillähän on täällä Kuopiossakin ko. liike. Ja vielä laajentanut reilusti lastenvaateosastoa uuden omistajan myötä. Kiitos siis vinkistä :)

    VastaaPoista
  6. Nuo Maxin kuteet on kyllä tosi makeet, kelpais kyllä meillekin : )

    VastaaPoista
  7. Ihana tuo takki. Jos en olisi ehtinyt sitä Nova Starin punaista jo ostaa, niin Benettonilta olisi varmasti tuo tai joku muu tullut. Aivan ihana!!

    VastaaPoista
  8. Ihanat, ja meillä myös tuo lindexin haalari, molon holdenkin käväisi meillä, mutta oli turhan iso.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)