maanantai 11. toukokuuta 2009

Viruksia

Ja taas on jotain viruksia liikkeellä. Frans on kovassa kuumeessa eikä Panadolkaan meinaa laskea kuumetta. Nenä vuotaa ja yskä on melkoinen.. Viime viikolla vierailtiin neljässä eri kerhossa ja Frans kyllä nuoleskeli kaikki mahdolliset lelut, joten ei mikään ihme jos joku pöpö on lähtenyt kotiinkin mukaan. Tällä viikolla ei varmasti tarvitse paljoa kerhoilla :(

Maxin kanssa ollaan sitten leikitty viruksilla.. Nimittäin Brion Network junaratasetillä. Hankittiin ko. setti Maxille synttärilahjaksi ja ollaan sitä pikkuhiljaa laajennettu. Malli oli ilmeisesti poistumassa Brion valikoimasta, koska sitä myytiin -60% alennuksella. Ihan kohtuuhintainen tuollaisen alennuksen jälkeen :)

Sarja on itse asiassa todella hauska, siihen kuuluu normaalien ratapalikoiden lisäksi sininen "asema" jossa voi kuunnella email-viestejä. Emailit ajataan junien kyydissä asemalla ja ne kuunnellaan laittamalla email-levy aseman luukkuun ja brio-ukko magneettilevylle.

Settiin kuuluu myös pahoja viruksia, jotka tuhoavat viestejä..sekä viruksista varoittava vilkkuva lamppu.

Mukavaa, tässä leikissä viihtyy äitikin :)Tässä emailien lukuasema

Brio-ukkoja (hyviä ja pahoja) hienon ajopelin kyydissä


Vilkkuva valotunneli tarkistaa viruksia..


Refresh-tunneli


Hui, mikä virus!


6 kommenttia:

 1. Paranemisia sinne pikkupotilaalle!

  Nuo Briot on kyllä hienoja! Varsinkin noin, kun niitä on paljon tuota virus-sarjaa. Meilläkin mies ihaili noita silloin aikanaan, kun tulivat myyntiin, mutta normaalihinta tosiaan on aika suolainen, joten ostamatta jäivät. Nykyään meidän lapsia ei oikein tuo junarata enää innosta - harmi, itsestäni kun se olisi tosi kiva ja kehittävä lelu. :(

  VastaaPoista
 2. Pikaista paranemista! Hienoja virusleluja teillä, tämä lelusarja olikin aivan uusi tuttavuus minulle.

  VastaaPoista
 3. Minä olen kerännyt kummipojalle tuota rataa. Mistä ostit sitä noin isolla alella? Tuotahan kannattas nyt ostaa jemmaan.

  VastaaPoista
 4. Amalia: Ostin sarjaa Kuopion Partaselta, mutta olen huomannut myös Prismoissa ja Citymarketeissa joitakin yksittäisiä isoja alennuksia nimenomaan tästä sarjasta. Maxilla oli synttärit helmikuussa, ostettiin rata jo silloin :)

  VastaaPoista
 5. Sinulle on tunnustus blogissani :)

  VastaaPoista
 6. Meiltä löytyy myös muutamia osia tuosta sarjasta. Tuo Refresh-tunneli on meillä ollut ylivoimaisesti suosituin :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)