torstai 21. toukokuuta 2009

Pikkuherran punainen nenä

Fransin nenä on aivan punainen ja se ei tällä kertaa johdu nuhasta vaan poika otti komeasti ensikosketuksen asfalttiin isonveljen pienellä avustuksella. Maxin tarkoitus oli hyvä, pikkuveli oli menossa luvattomaan suuntaan jolloin Max hellästi "ohjasi" Fransin takaisin oikeaan suuntaan.. Pikkuveljeltä vaan petti siinä pyöräytyksessä tasapaino ja kaveriparka lensi nenälleen asfalttiin! Ja huonostihan siinä nenälle kävi. Koko nenä on täynnä pikkunaarmuja sekä asfaltti-ihottumaa..

Tästä tulikin mieleeni, että pitää varmastikin alkaa kerätä kesälääkekaappiin tarvikkeita. Laastareita, puhdistusaineita, siteitä jne. Jotenkin tuntuu, että poikien vauhdissa näitä lääketarvikkeita tullaan kesän mittaan tarvitsemaan ;)
6 kommenttia:

 1. Onneksi nuo naarmut paranevat nopeasti, pikaista toipumista!
  Tuttua meillekin, juuri aamulla putsasin Henkan kaverin käden haavan - pojat olivat olleet keräämässä kasveja bilsan tehtävää varten ja maassa oli ollut lasia. Samalla huomasin, että pitää päivittää lääkekaappia: haavapyyhkeet olivat loppumassa, samoin sopivan kokoiset laastarit.

  VastaaPoista
 2. Voi pienen nenää.. :(

  Meillä on melkein aina jommallakummalla huuli auki, mustelmia sielä täälä tai haava jossain..

  VastaaPoista
 3. Tuttua, tuttua! Meillä on käytetty varmaan kilometritolkulla laastaria....

  VastaaPoista
 4. Meilläkin poika "ohjailee" Nöpöä väliin todella kovakouraisesti. Ja haluaisi kävelyttää pikkusiskoa kädestä, jota Nöpö ei sitten ollenkaan halua. Huhhuijaa.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin poitsulla vastaavanlaista punoitusta nenussa. Oli ollut mummin luona niin kiireinen, että oli kompastunut.

  VastaaPoista
 6. Samanlainen nenu löytyi meiltä alkuviikosta, nyt alkaa olla jo ruvetkin tippuneet. Voi pieniä!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)