maanantai 16. syyskuuta 2013

Tauluprojekti
Minulla on ollut pitkään tauluprojekti, jonka voin viimein julistaa valmiiksi! Olohuoneen sohvaseinä on nyt kauttaaltaan koristeltu pikkutauluilla.
Projekti vei varmasti aikansa puutteellisen suunnitelman takia, en siis suunnitellut seinää valmiiksi vaan ostin aina hetken mielijohteesta kivannäköisen kortin, julisteen taikka kehyksen. Seinä elikin sitten koko ajan vähän erinäköisenä useita kuukausia, eikä se varmasti vieläkään ihan valmis ole. Ainakin String-hylly tarvitsee lisää täytettä.

Tauluhyllyt ja kehykset on hankittu Ikeasta, mustavalkoiset julisteet Walldesignista ja värikkäämmät taulut ovat Polka Jamin.
Omat suosikkini ovat numerotaulut, joissa on poikien syntymäajat ja nimet. Mieskin vitsaili, että nyt ei pääse synttäreitä unohtamaan. Hmm, pitäisiköhän tällaiset muistutustaulut hankkia myös hääpäivästä, omista synttäreistä yms. juhlapäivistä..? :)

2 kommenttia:

  1. Onpas kiva idea tuo syntymäaikataulu! Ja todellakin, miehelle pitäisi ainakin olla taulu joka merkkipäivästä. Mieluiten jos se taulu alkaisi vaikka välkkymään viikkoa ennen merkkipäivää ;) Tykkään asettelusta :)

    VastaaPoista
  2. Anni: Niinpä, joku ledivalo siihen tauluun pitäisi vielä virittää :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)