tiistai 13. elokuuta 2013

UUTTA! Maxomorra, Mói, Indikidual


Niilo Iloon saimme eilen oikean syysuutuus-vyöryn, laatikoita sateli Maxomorralta, Indikidualilta ja Móilta. Upeat mallistot kaikilla!Maxomorran mallistossa on nyt paljon kivoja ja odotettuja uutuuksia, mm. kuosilliset pyjamat ja yöpaidat, sekä aivan ihanan mallinen singoalla-mekko tytöille. Myös velourhousujen malli on uusiutunut, uudessa mallissa on käytännölliset pitkät resorit lahkeensuissa ja käännettävä resori vyötäröllä, malli on mukavan kapea!

Myös Maxomorran materiaali on muuttunut, vaatteisiin on lisätty luomupuuvillan lisäksi 3% elastaania, joka tekee vaatteista mukavan joustavia. Vaate myös säilyttää paremmin värinsä ja muotonsa pesuissa.

Kuoseissa on paljon vaihtoehtoja; kettuja, kissoja, omppuja, kärpässieniä, tähtiä sekä graafisempaa mustavalkoista raitaa.
 
 
Mói on melko uusi Islantilainen lastenvaatemerkki, joka valmistaa tyylikkään mukavia ja ekologisia vaatteita luomupuuvillasta. Vaatteet ovat joustavia, laadukkaan tuntuisia ja vastaavat hyvin kokoaan.
 
 


Indikual on toinen uusi merkki Niilo Ilossa. Indikidualin mallisto on myös luomupuuvillaa, materiaalit ovat joustavia ja muvan pehmoisia. Malliston vaatteita voit helposti yhdistellä keskenään ja luoda aina uusia, tyylikkäitä kokonaisuuksia! Indikidual on hieman niukkaa kokoa, valitse reilu koko.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi :)