torstai 13. kesäkuuta 2013

Batmanit ja temppupyörä


Poikien suosikkilelut ja –hahmot vaihtelevat aika ajoin (siis usein). Viime syksyn suosikit Ninjagot alkavat olla jo menneet talven lumia, talven suosikit Star Warsit kiinnostavat vielä, mutta tällä hetkellä ylivoimainen suosikki on Batman!

Tästä ei olekaan vaikea arvata, miten innoissaan pojat olivat kun tulin kotiin H&M:n viitallisten Batman-paitojen kanssa.. ”Ihan huippua”, tuumasivat pojat ja vetivät paidat päällensä. Ja sitten mentiin, pihalla edestakaisin viitat hulmuten. Ja sama sisällä, peilin ohi juosten ja samalla sivulle vilkuillen: ”Näetkö äiti miten minun viitta lentää?”

Ja tokihan Batmanillä on supervoimia, tavallisesta pyörästä tulee super-temppupyörä ja tavallisista pikkupojista supervoimakkaita, joille esim. pyörän kantaminen pään yläpuolella ei ole mikään ihmeellinen temppu. Katsokaas vaikka!

2 kommenttia:

  1. Hienoja kuvia! ÄRRRRH. Mä aattelin eka et noi paidat on ihan hölmöjä, kun tuotekuvissa näin. Ajattelin, et pitäs olla perus t-paita mis toi logo. Mut nyt kun näen tässä ne teidän poikien päällä, niin nehän on kivat! Enkä tajunnut tietty yhtään ajatella lapsen näkökulmasta tota asiaa. Nyt harmittaa! :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)