perjantai 15. maaliskuuta 2013

Kanta-asiakaspäivät -20%
Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -20%:n alennuksen koko valikoimasta, kun tilaat vähintään 30€:lla koodilla KANTA20.

Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita rekisteröitynyttä asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään. Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme. Saat myös erikoistarjouksia ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi.

Kauppa on pullollaan ihania kevätuutuuksia, sekä sisävaatteita että ulkovaatteita. Kaikkien merkkien kevätmallistot ovat saapuneet!

Tilatessasi syötä koodi KANTA20 ostoskorin lunastuskoodi-kenttään ja alennus lasketaan automaattisesti. Alennus koskee koko valikoimaa, normaali- ja tarjoushintaisia tuotteita ja myös uutuuksia sekä Poistokorin jo valmiiksi alennettuja vaatteita (ei koske lahjakortteja, ei voi käyttää yhtäaikaa muiden kampanjakoodien kanssa). Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Jos tilaukselta palauttaa ja summa jää alle alennusrajan, myös alennuksen menettää. Tarjous on voimassa loppuviikon ajan, sunnuntaihin 17.3. saakka.

Klikkaa verkkokauppaan ja hyödynnä tarjous vaikkapa uusien välikausivaatteiden hankintaan!

2 kommenttia:

  1. Hei, koskeeko kanta-asiakastarjous myös "vanhoja" asiakkaita, siis sellaisia jotka ovat jo aiemmin rekisteröityneet, vai vaan uusia rekisteröityneitä? :)
    Terkuin Mirka

    VastaaPoista
  2. Mirka: Kyllä koskee myös nykyisiä kanta-asiakkaita. Itse asiassa uutiskirjeen tilanneet kanta-asiakkaat ovat päässeet aleostoksille etukäteen jo keskiviikkona :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)