maanantai 17. joulukuuta 2012

Joulupukin kirjeet
Tänä vuonna meillä ei jätettykään Joulupukin kirjeitä eteiseen odottamaan, että tontut käyvät ne yön aikan noutamassa. Tänä jouluna ne toimitettiin suoraan Joulupukille ihan henkilökohtaisesti! Onneksi Joulupukki oli lähtenyt PR-kiertueelle ja Korvatunturin sijaan riittikin reissu paikalliseen ostoskeskukseen.

Poikien joululahjatoiveissa laatu korvaa määrän. Toiveita ei ollut kuin neljä per poika, joka tässä lelujen ihmemaassa tuntuu kovinkin kohtuulliselta. Mutta jos määrää oli vähänlaisesti, hintaa sitten sitäkin enemmän.. Kaikki lähemmäs (tai jopa ylikin) satasen legopaketteja.. :) No, onneksi tonttujen lelupajassa on sen verran kiire, ettei kaikkia lahjoja kaikille lapsille millään saa valmiiksi.

Tärkeää Joulupukin kirjeessä oli myös mainita kuinka kilttejä pojat ovat vuoden kuluessa olleet; jos oikein muistan, sanamuoto oli tosi-hyper-super-kilttejä. Hmm..kuinkahan se on ollut..?

Vielä kotimatkalla Max oli huolissaan, että muistiko kukaan mainita pukille, että joulu vietetään mummolassa. Aikamoinen vahinko, jos Joulupukki kiikuttaisikin lahjat kotiosoitteeseen ja mummolassa odoteltaisiin ihan tyhjin käsin :))

2 kommenttia:

 1. Kävimme saman pukin juttusilla lauantaina. :) Meidän tyttösellä oli vain yksi toive: soittorasia.

  Oikeasti vähän jännittää saadaanko sitä pukin konttiin, tilauksessa BR Leluille on ollut yhtä sun toista säätöä. Nyt vaan peukut pystyyn, kun melkolailla kiltisti on tyttö ollut!

  Toivotaan, että pukki osaa kurvata teidän mummolaan. ;)

  VastaaPoista
 2. Meillä ei mennä pukille juttelemaan, poika pelkää pukkia. :D
  Meillä ei pojalla ollut sinänsä mitään tiettyjä lahjatoiveita. Toivoi lähinnä useita erilaisia legoja joita siis pari pakettia tulee. Ja sitten haluaa Angry Birds Star Wars-pehmolelun (jonka on mummi ostanut ;) ). Lisäksi lelukuvastoja katellessa tuntuu toivovan vaikka mitä mutta ne menee mulla aina toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos. ;)

  Mekin mennään mummolaan jouluaattona, toivottavasti pukki löytää perille! :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)