perjantai 12. lokakuuta 2012

Syksyn parhaat ulkoiluvaatteet


Minusta fleecelliset kuravaatteet ovat ehdottomasti syksyn/alkutalven kätevimmät ulkoiluvaatteet.

Puvuissa on fleecevuori valmiina, joten alle ei tarvitse pukea erillistä välikerrosta. Tarvittaessa fleecen saa takista irti, joten se menee vaikkapa kesällä sadetakkina. Ja puhdistaminen on mukavan helppoa, senkun vain huuhtelee puvun suoraan suihkun alla. Ja mitään erillisiä kurahousuja ei enää tarvita.

Lämpimälle ja kuivalle säälle fleecellinen kurapuku ei varmasti ole paras vaihtoehto, mutta ikävä kyllä syksyllä monestikin on vain niitä sateisia ja viileämpiä kelejä (ja myös keväällä).

Meillä ainakin tälle puvulle on tosi paljon käyttöä ihan sinne nollakeleille saakka. Sitten siirrytäänkin suoraan toppavaatteisiin kun lumet tulevat, eikä uutta toppapukua ole tarvinnut liata loskan keskellä.


Mukavaa viikonloppua :)
 
Pojat ompputalkoissa. Molemmilla Ticketin fleecelliset Rubber rainit, Maxilla koko 122 cm ja Fransilla 110 cm.

6 kommenttia:

 1. mä taas tykkään ticketin plain raineista fleecellä ja ilman fleeceä. pehmeämpi ja kevyempi mutta ajaa saman kuin kurikset.

  VastaaPoista
 2. Minkä pituisia pojat on nyt - olen miettinyt ko. puvun hankintaa ja pähkäillyt vähän tuota koko asiaa. Äskettäin 5 v. täyttänyt Aake on nyt 109-senttinen. Kokoa 116 cm olen suunnitellut, mutta pysyykö ne vyötärömalliset housut hoikalla (vaikka niissä se kiristys onkin)? Pienempää kokoa en enää haluaisi hankkia, kun meillä on suht paljon noita ulkovaatteita ja osa ei enää ensi vuonna mene kuitenkaan. Tietenkään liian isoja ei myöskään pidetä, vaikka enemmän reiluista kuin tiukoista vaatteista tykätäänkin.

  VastaaPoista
 3. Eskarilaisen vkhousut sai pari pientä reikää. Just mietin että ostaisiko vielä uudet housut vai paikkaisiko vanhat ja niiden kaverina käyttäisi fleecevuorellisia kurakamoja..

  VastaaPoista
 4. Voi, aikaisemminhän en voinut käsittää, mihin tuollaista pukua voisi kaivata. Nyt käsitän, ja taidanpa sellaiset jossain vaiheessa ostaa. Oikeasti, voi taivas, miten paljon tuollaisia asuja kaipaankaan noille mutapettereille. :D !!!

  VastaaPoista
 5. Mun mielestä kans fleecellinen kaksosainen on paras. Jota meillä ei tällä hetkellä ole :(

  VastaaPoista
 6. Aake07n äiti: Tässä poikien "strategiset mitat": Max 5 v 8 kk, pituus 115 cm, siirtymässä vaatekokoon 122 cm. Ja Frans 4 v 4 kk, pituus 106 cm, siirtymässä vaatekokoon 110.

  Rubberit (varsinkaan fleecelliset) eivät ole ollenkaan niin reilua kokoa kuin Ticketit yleensä, vaan vastaavat hyvin kokoaan. Housut ovat vyötäröltä kiristyksen kanssa suht' kapeat, joten ainakin meidän Maxilla pysyy tosi hyvin jalassa, enemmänkin voisi vielä kiristää :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)