maanantai 5. maaliskuuta 2012

IDOLS-MAX

Meidän perhe on potenut tämän talven influenssaa, äitiä lukuun ottamatta (*koputtaa puuta*). Melkoinen tauti onkin, varsinkin Fransilla tauti on ottanut koville. Kuume on saatu pysymään alle 40 asteessa vain särkylääkkeillä, ja kuumetta on riittänyt jo viisi päivää. Ruoka ei maistu, ja leikkiäkään ei jaksa, aika voimaton kaveri. Onneksi nyt tänä aamuna vaikutti jo vähän paremmalta.

Pojilla saa olla aika paljon kuumetta, ennen kuin päätyvät ihan sänkypotilaiksi. Alle 38 asteen lukemissa meno on vielä ihan yhtä villiä kuin ennenkin. Mutta nyt meillä on ollut oikein rauhallista, molemmat veljekset ovat vain niiskuttaneet, yskineet ja makoilleet sohvalla.

Tällaisen flunssan aikana telkkarin katselu on melkeinpä ainoaa hupia, mitä pojatkin jaksavat tehdä. Nyt ollaankin tehty tuttavuutta kaikenlaisiin ”koko perheen” ohjelmiin. Kaikista paras ohjelma pojista on Hauskat kotivideot, ja siinä kyllä riittää nauramista meille vanhemmillekin.

Ja hyvänä kakkosena tulee Idols, joka onkin innoittanut pojat myös omiin esiintymiskokeiluihin. Varsinkin Max on esittänyt meille lukuisia lauluja mummolasta löytyneellä (erittäin epävireisellä) kanteleella säestettynä. Laulut on tietenkin itse sävellettyjä ja sanoitettuja, moni niistää kertookin Ninjago-taisteluista.

Tietenkin esiintymis-look on tärkeä, jokaiseen lauluesitykseen valitaan kaapista sopivat vetimet. Tässä yleisön mielestä yksi onnistuneimmista; Mini Rodinin pandapaita + Villervallan sateenkaarishortsit terästettynä väreihin sopivalla vappuperuukilla. Tämä laulu taisi kertoa Kung Fu Pandan seikkailuista :)3 kommenttia:

 1. Kiva asu! =)
  Meilläkin poika tykkää esiintyä, koko ajan laulaa ja soittaa Hevisaurusta. Vähän väliä meillä on joku keikka! ;D

  VastaaPoista
 2. Voi, meillä meni myöskin koko hiihtoloma potiessa influenssaa. Tänään vanhin pääsi jo kouluun, mutta äiti ja kaksi nuorimmaista olemme vielä siinä kunnossa ettei ihmisten ilmoille ole paljon asiaa.

  Teillä on ihanasti keksitty kivaa touhuamista, meillä meni kyllä ihan vain sohvalla leväten ja telkkaria katsellen, kummasti tuo 40 asteen kuume rauhoittaa vilkkaimmankin pojista :(

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä ollut hienot Idolssit =)
  Esiintymisasu pitää olla, siitähän se koko show lähtee!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)