maanantai 21. helmikuuta 2011

Lisää Småfolkia

Småfolkilta saapui Niilo Iloon toinen toimituserä, paljon kivoja kuosipaitoja! Småfolkilta on vielä tulossa paidoista norsut, leijonat, kilpa-autot, kaivurit sekä linnut. Bodeista odottelemme kilpikonnia ja kokohaalareista kukkia ja perhosia. Näitä kaikkia voit edelleen ennakkotilata, toimitukset heti tuotteiden saavuttua.

Ennakkotilaajille saapuneet ja maksetut tuotteet toimitetaan heti tämän päivän aikana. Jos olet valinnut maksutavaksi Klarnan ja tilauksellesi jää vielä ennakkotilattuja tuotteita odottamaan, toimitamme koko tilauksesi kerralla.

Tervetuloa tutustumaan keväisiin uutuuksiin!






5 kommenttia:

  1. Oih, miten ihana tuo ensimmäisen paidan kuosi!!

    VastaaPoista
  2. Ihania paitoja ja kiva blogi sullakin!

    Riikka

    http://riikkakotiaiti.blogspot.com/

    VastaaPoista
  3. Kysyisin, kun meillä ei ennen ole Småfolkia ollut. Niissähän on pesuohje 30asteessa. Kutistuuko/meneekö piloille 40asteen pesussa? Onko niukkaa mitoitusta? Voisiko saada mitat pitkähihaisesta paidasta koossa 86/92? Kiitos :) Se pöllö paita olis niin ihana!

    VastaaPoista
  4. titti: Minä olen aina pessyt meidän Småfolkit 40 asteen pesussa, eikä ole mennyt miksikään. Småfolkit vastaavat hyvin kokoaan, ovat mieluummin reiluja kuin niukkoja.

    Tässä mitat 86/92 cm paidasta: olka-helma 38 cm, kainalo-hiha 24,5 cm, kainalo-kainalo 30 cm. Mitat venyttämättä, materiaali on hyvin joustavaa. Joten puseroita pystyy käyttämään aika pitkään; ensin malli on vähän reilu ja lopuksi tyköistuvampi :)

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)