sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Muumipaketteja

Meidän jouluvalmistelut alkavat olla valmiita, eilen sain viimeinkin pakattua kaikki lahjat. Lahjat ovat olleet ostettuna jo kuun alusta lähtien ja lahjapaperitkin hankittuina, mutta jotenkin paketointi jäi näin viimetinkaan.

Tänä vuonna paketoitiin Muumi-teemalla, muumipaperia, muuminauhaa ja vähän piristykseksi violettia satiininauhaa. Laitoin paketoidut lahjat ihan kokeeksi meidän "kuusen" (sypressit ovat hoitaneet meillä kuusen virkaa jo useampana vuotena) alle, katsotaan antavatko pojat niiden olla rauhassa siinä.

Kyllähän lahjoja käytiin ihailemassa ja arvuuttelemassa kenen lahja mikäkin paketti on, mutta ainakin toistaiseksi lahjat ovat saaneet olla ihan rauhassa kuusen alla.

Joulukalentereille meillä kävi huonommin, luukku 24 (ja pari muutakin luukkua) kuulemma aukesi ihan itsestään.. Tosin kalenteri oli sen jälkeen ihan sen näköinen, kuin sen päällä olisi hypitty :)

19 kommenttia:

 1. Hienoja paketteja! Mistä olet löytänyt muumipaperia ja -nauhaa?

  Kyllähän ne luukut aukeavat hyvinkin itsestään jos vähän pomppimalla avittaa ;)

  VastaaPoista
 2. Siis mitä ihmettä: poika leikkii pakettien edessä eikä revi niitä auki. Wau! Meillä ei pysyisi kiinni nanosekuntiakaan. Jos vahtisin vieressä koko päivän niin voisi päivän ajan kestää. Todennäköisesti pojat onnistuisivat heräämään yöllä ja kurkkimaan kaikki paketit :) Meillä siis piilotetaan kaikki ja sitten etsitään, että missäs piilossa se taas olikaan.

  Tosi kaunista lahjapaperia.

  VastaaPoista
 3. Kiva paketointi-idea!
  Mullakin on lahjat olleet valmiina ja eilen sain paketoinnin rutistettua; oi kun meilläkin voisi jättää ne esille kuusen alle :)

  VastaaPoista
 4. Onpa tyylikkäät paketit! Paljon kauniimpaa tuollainen paperi kun ne perinteiset joulupaperit.

  VastaaPoista
 5. Anu: Muumipaperit ja nauhat löytyivät Tiimarista, enpä ole muualla nähnytkään..

  Rva Kepponen: Minäkin olen ihan ihmeissäni, että lahjat saavat olla rauhassa. Todennäköisesti kaikki on revitty auki jossain vaiheessa, kun hetkeksi äidin huomio herpaantuu..;)

  VastaaPoista
 6. Heippa, ihanaa joulun odotusta teilläkin. Tosi kiva tuo muumipaperi. Oletko laskenut paketit tarkkaan että huomaat sitten jos yksi on kadonnut *hih* Meillä odottaa vielä yksi neidin lahjoista hieman muokkausta, nimittäin leikkihella joka joka pitäisi vielä maalata, ja sitten vielä paketoida se iso "möhkö" jollkin tapaa... -Tiina

  VastaaPoista
 7. Adea: Niinpä, pitää varmaan ottaa tarkka luku :)

  VastaaPoista
 8. todella kauniita paketteja! mullakin on useasti ollut mielessä, että jokin teema paketeissa olis kiva, mutta sitten niistä kuitenkin tulee sellainen sekalainen seurakunta iloisen kirjavine papereineen. yleensä jää joku rulla edellisvuodesta ja sitten se pitää ensin käyttää loppuun jne.

  en jaksa uskoa, että meillä paketit säilyisi koskemattomina :D ihailtavaa kärsivällisyyttä teillä! haluaisin kyllä myös paketit kuusen alle viimeistään aattona, mutta en ole vielä keksinyt, miten sen järjestäisi. meillä kun uskotaan joulupukkiin ja odotus on kova sen käyntiin. tänä vuonna on ajateltu, että joulupukki tuo ne ulko-oven taakse. toisaalta olisi kiva, jos joulupukki olisikin tuonut ne yöllä kuusen alle ja niitä siinä sitten aatto ihailtaisiin kunnes joulupäivällisen jälkeen avattaisiin. ei ne taitais saada olla edes sitä aikaa rauhassa meillä...

  VastaaPoista
 9. Hienoja paketteja!! Onpas teillä hassut joulukaleterit kun luukut aukeilee ihan itsestään ;D

  VastaaPoista
 10. Kauniita paketteja :) tuli mieleen, kun paketit on näkösällä että uskotaanko teillä lainkaan joulupukkiin tai onko teidän perheessä koskaan joulupukki uskomusta lapsilla ollut?

  VastaaPoista
 11. Ihania paketteja!! Meillä esikoinen antais kanssa pakettien olla rauhassa, kuopuksesta en menis takuuseen ;D

  VastaaPoista
 12. Titti: Kyllä meillä uskotaan Joulupukkiin, mutta kun Joulupukilla on niin paljon töitä, niin äiti ja isä vähän auttavat..

  Menee täysillä läpi, pojat varmaan järkeilevät saavansa kaksinkertaisesti lahjoja. Osan Joulupukilta ja osan vanhemmilta ;)

  VastaaPoista
 13. Okei :) Juu meilläkin oli niin mun sisaruksilla, et joulupukilla ei oo rahaa kaikille maailman lapsille ostaa sika-kalliita lahjoja, niin vanhempien pitää avustaa pukkia vähän ja sillon piti toivoo kohtuullisia toivomuksia ;)

  VastaaPoista
 14. kauniita paketteja :)
  Meilläkin on tapana laittaa kuusen alle muutama paketti josta lapset käyvät niitä hypistelemässä että mikä on kenellekin ja arvuuttelevat mitä löytyy sisältä :)

  VastaaPoista
 15. Kivan näköistä paperia!

  Satuin olemaan vieressä, kun meidän 5v tyttö avasi eräänä päivänä suklaakalenteriaan, ja luukusta paljastui suklaa, josta oli aiemmin haukattu jo pala pois.. =D

  Mimma

  VastaaPoista
 16. Upeita paketteja, kyllä noita kelpaakin esitellä! Heh, arvaa meidän kuopus pisteli tässä eräänä päivänä suklaakalenterin tyhjäksi ja sitä ennen esikoinen oli avannut kaikki partiokalenterin luukut. Ihme ja kumma, ne tavarakalenterit ovat saaneet olla rauhassa. Tosin päättelin sen johtuvan vain siitä että ne luukut ovat oikeasti aika tiukasti kiinni;-)

  Iloista jouluviikkoa teille kaikille!

  VastaaPoista
 17. Aivan uskomatona! Onko sulla myytävänä tuota kärsivällisyyttäkin? Voisin ostaa meidän pojille sellaista. :) Ja aivan ihanaa paperia, mutta toisaalta se olisi aivan sama, vaikka meillä käärittäis sanomalehteen. Samantien revitään paperit pois kun lahja saadaan käteen. Mutta näin aivan ihanaa, kun pystyy viikon ihailemaan paketteja. Vai pystyykö? Nähtäväksi jää :)

  Mari

  VastaaPoista
 18. Aamunkukka: Niin, tavarakalenterin luukut ovat tosi tiukassa... Sillä siinä varmaan pitikin hyppiä päällä ;)

  Mari: Vielä on paketit tallella, vaikka muutamia kertoja on käyty niitä jo ihailemassa. Ei meidän pojat yleensä ole näin kärsivällisiä, mutta eivät taida vielä ihan muistaa sitä jouluista lahjojen aukaisua viime vuodelta :)

  VastaaPoista
 19. Ihania paketteja ♥
  Hihii! :D Pomppimalla kummasti luukut aukeilee ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)