maanantai 7. syyskuuta 2009

Lätäkössä

Eilen satoi vettä, joten ei mentykään leikkipuistoon tai hiekkalaatikolle vaan mentiin lätäkköön! Frans tutki alkuun vähän hitaasti märkiä lätäköitä, mutta lämpeni sitten nopeasti rapakkoleikeille. Max, vanha tekijä, oli heti täysillä mukana menossa.

Leikeissä meillä oli mukana samat hiekkalelut joita ollaan Ikean pussissa raahattu leikkipuistoon ja takaisin koko kesän ajan, eli Plaston traktorit, peräkärrit, dumpperit ja kaivinkoneet. Pojat eivät ilmeisesti voi kyllästyä leikkimään niillä =)

Samalla Ticketin uudet sadeasut joutuivat oikein tehotestiin, hyvin tuntuvat toimivan. Ihan kuivia poikia löytyi pukujen alta. Ticketin sadeasujen materiaali on jotenkin "notkeampaa" kuin muissa kura-asuissa, ovat siis mukavammat päällä. Ja tuo vuoreton malli on hyvä tällaisilla ilmoilla, kun ei ole vielä kylmä.


Plastot ja Ticketit


Frans tutkii varovaisesti lätäköitä..

Mutta Max on heti mahallaan lätäkössä!

Ja räiskyttelyä..


Velikin pitää saada mukaan rapakkoon, vaikka väkisin!(kuten Fransin asennosta vähän voi päätellä, poika lensi seuraavaksi selälleen tuohon lätäkköön...)

10 kommenttia:

 1. Kenen noi pipot on? Teitkö ite?Kimperit?Sopii mainiosti sadepukuun.

  VastaaPoista
 2. Minäkin iskin silmäni noihin pipoihin... .)
  Meilläkin ollaan tykätty noista Ticketin kuravaatteista. Meillä on kuopuksella noi samanlaiset mutta punaisena. Esikoinen sai tyytyä Reiman vehkeisiin, kun 110cm Ticketissä ei ollut enää hinkseleitä (kuminauhavyötärölliset eivät kestä jalassa).
  Voitko kuvitella- kuopus ei ole edes saanut kulutettua polvia puhki sadehousuistaan, vaikka ovat kovalla kulutuksella olleetkin. Rukka-pöksyistä sai poviin rei'ät jo ensimmäisten käyttökertojen jälkeen... Huoh!

  VastaaPoista
 3. Ihanaa lätäkköpuuhastelua :)
  On se niin mahtavaa,kun on kunnon varusteet niin saa rauhassa antaa lasten touhuilla vesihommissa!

  VastaaPoista
 4. :) Ihania kuvia! Tulee ihan omien poikien leikit mieleen!

  VastaaPoista
 5. Ihanat asut pojilla.:)

  Minä ajattelin pärjätä pojan kanssa ilman "oikeaa" kura-asua, saas nähä kuinka käy...

  VastaaPoista
 6. Hauskat "vankikarkurit".

  Meillä on molemmilla pienillä myös vuorittomat Ticketin sadepuvut.

  VastaaPoista
 7. mahtavat asut! todella upea kokonaisuus!

  meillä myös vastaavia lätäkköleikkejä. Ei puhettakaan että tultais toimeen ilman kura-asuja ja saappaita. goret ja kosteussuojavaatteet ei paljon auta, kun siellä mahallaan mennään =D

  VastaaPoista
 8. Aluksi kiitokset ihanasta blogista =) Olen jo hetken lueskellut taustalla, mutta ei ole tullut kommentoitua vielä mitään.

  Tilasin juuri itse molemmille pojille Ticketin omasta verkkokaupasta noita Rubber Rain-asuja kun ovat siellä alessa (vinkkinä muillekin). Meillä ei niistä vielä kokemusta ole, joten oli kiva täältä lukea että ovat käytössä hyviä.

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi :)