maanantai 31. maaliskuuta 2014

KISSANVAHDIT PUUSSA











Meille oli viikonlopuksi uskottu tärkeä tehtävä. Mummo ja ukki ovat lomalla, joten Elvis-kissa tarvitsi viikonlopuksi hoitajaa. Ja meiltähän löytyy parikin innokasta poikaa kissanvahdiksi!
Elvis olikin hyvin iloinen seurasta ja leikkikavereista. Taisi tosin hyvin nopeasti luovuttaa poikien kanssa riehumisen ja vetäytyä piilopaikkaan nukkumaan. Tai karata ulos poikien liikahoitoa..

Viikonloppu kissanhoidossa meni hyvin, ainakin kissan kannalta. Kissa ei karannut puuhun, mutta pojat sitäkin enemmän. Rannasta löytyi ihan mahtava kiipeilypuu, jossa pääsi harjoittelemaan kiipeilytaitoja. Vain äiti-rajoitin oli mukana estämässä ihan latvaan asti kiipeämistä.
Aurinkoista viikkoa! J

perjantai 28. maaliskuuta 2014

5 V SYNTTÄRIHULINAT

 











Niilo Ilo täyttää 5 v! Nyt kauppa on pullollaan hyviä synttäritarjouksia, ale-eriä, löytöjä..

Pienen tauon jälkeen Ihana Metsola on taas valikoimassamme. Metsolalta saapui juuri synttäreille Susanna Sivosen suunnittelema HarakanNauru-kuosi. Saimme myös synttäritarjouksiin edullisen ale-erän frillahihaisia kesän mekkoja sekä bodeja!

Välikausivaatteita tarvitaan jo, nyt tarjoamme synttäritarjouksena sekä Molo Kidsin että Ticket Outdoorin välikausivaatteet reilulla -25%:n alennuksella. Tilaa pian omasi, osittain hajakokoja enää jäljellä! Myös välikauteen sopivat hauskat Kimperin pipot nyt vain 6,90€ (norm. 12-14€)

Synttäritarjouksia on myös usealta muulta merkiltä, esim.
  • Mini Rodini Zoologist hupparit, shortsit ja housut -20%
  • Nosh Organics paitoja tasarahalla 20€ (29-32€)
  • Småfolk paitoja 19,95€ (24,95€)
  • Name It värifarkkuja tarjoushinnoilla
  • Erä Nova Starin farkkuja 29,95€ (42€)
Lisäksi synttäreillä on iso ale-erä AlbaBabyä -30-50%!

Kurkkaa samalla uutuustuotteet Aarrekidiltä ja Gugguulta!

Synttäribonuksena tarjoamme synttäreiden ajan, 28.3.-4.4. , kaikki tilaukset ilman postimaksuja! Pienin toimitettava tilaus 10€. Myymälässä lapsille ilmapalloja ja pieniä namipusseja (niin kauan kuin kaupanpäällisiä riittää)!
 
Tervetuloa juhlimaan 5-vuotiasta, KLIK!

tiistai 25. maaliskuuta 2014

MENNEEN TALVEN TAKIT





Nämä Molon alppikuosiset takit ovat olleet meillä talven ehdottomasti käytetyimmät takit. Ja täytyy kyllä sanoa, että tässä vaiheessa vuotta sen kyllä takeista huomaa, että käyttöä on ollut. Vielä muutama vuosi sitten poikien talvipukuja ei kovin huonoon kuntoon saanut yhden talven käytöllä, mutta nyt tilanne on kyllä toinen.. Tosin on talvikin ollut hyvin lumeton, ja hiekkaiset/soraiset pihat lisänneet toppien kulutusta.

Muitakin talvitakkeja meidän kaapista löytyy, kuten TÄSSÄ marraskuisessa takkihaaasteessa esittelin. Alppitakit ovat siis olleet pää-ulkoilukäytössä päiväkodissa, ja Molon harmaita parkatakkeja on käytetty varaulkoilutakkeina. Monesti iltaulkoiluun tarvitaan kuivat takit päälle päiväkotileikkien jäljiltä.
Mini Rodinin pandaparkat ovat taas olleet kaupunki/kyläilykäytössä. Kiva, kun naulakosta löytyy puhtaat takit siistimpään menoon.
Kaikille takeille on siis käyttöä löytynyt, ja ne ovat olleet siinä käytössä johon ne hankittiinkin. Nyt onkin jo kiva, pitkän talven jälkeen, kun pikkuhiljaa päästään siirtymään kevyempiin välikausitakkeihin. :)
 

 

maanantai 24. maaliskuuta 2014

ÄIDIN SUOSIKKI AAMUPALA







Jännä juttu, miten sitä lapsena ei voinut sietääkään kaurapuuroa. Ainakin minulle se oli ihan inhokki-aamuruoka.. Ja nyt sitten aikuisena se onkin ihan parasta herkkua!
Meillä kyllä pojatkin syövät puuroa ihan mielellään, tosin (imelän) hillon kera. Itse asiassa meillä ollaan aina syöty puuroa niin paljon, että pojatkin ovat siihen tapaan tottuneet ihan huomaamatta.

Minä olen aamusyöppö! Minulla on nälkä heti herättyä, enkä voisi kuvitellakaan että lähtisin liikkeelle ilman aamupalaa. Viikolla herään kiltisti vähintään puoli tuntia aikaisemmin, että ehdin rauhassa syödä aamiaisen. Enkä muutenkaan tykkää aamuisesta kiireestä, minusta se vaikuttaa huonosti koko päivään.
Viikolla ei ehdi syödä aamupalaa kaikilla ”mausteilla”, mutta viikonloppuna voi sitten herkutella. Tässä on minun ehdottomasti paras aamupalani: kaurapuuroa mustikoiden, tai muiden marjojen kanssa, voileipää ja kupillinen (tai pari) kahvia. Nautitaan ilman kiirettä, päivän lehteä selaillen.

Mukavaa, aurinkoista viikkoa! J

keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

NAME IT PÄIVÄT -25% JA OUTLET-POISTOJA -70%








 


Niilo Ilossa vietetään loppuviikon ajan Name It päiviä, ja tarjoamme kaikki Name It vaatteet -25%:n alennuksella! Lisäksi olemme hinnoitelleet Outlettiin lähes 100 Name It poistotuotetta uskomattomalla -70%:n alennuksella.

Name It mallistosta löydät kivoja, edullisia ja muodikkaita lastenvaatteita sekä tytöille että pojille, valikoimassa koot 74-152 cm. Kurkkaa esim. kevään upeat farkut ja farkkulegginssit hehkuvissa väreissä, pojille tyylikkäät BMX-aiheiset paidat ja verkkatakit, tytöille suloiset tyllihameet ja supersuositut Vivian legginssit useassa eri värissä/kuosissa. Kestosuosikki Name It vaatteissa ovat myös mukavan pehmeät, resorivyötäröiset pienten farkut. Nämä eivät purista lasten leikeissä!

Tarjous on voimassa 19.3. - 23.3. sekä Niilo Ilo verkkokaupassa että Kuopion myymälässä. Kaikki tuotteet on valmiiksi hinnoiteltu alehinnoilla, eli et tarvitse mitään erillistä kampanjakoodia. Ei muita alennuksia.
 

tiistai 18. maaliskuuta 2014

ÄRRÄN PÄRINÄÄ





Meillä on pikkuhiljaa opittu pitkään harjoiteltu taito, R. Max oppi sanomaan ärrän jo alkutalvesta, ja nyt ihan viime viikkoina myös Fransin suusta on alkanut kuulua lupaavaa pärinää.
Se onkin hauskaa, kuinka alkuun ärrä pärisee oikein korostetusti. Pikkuveli oli ennen Fans, ja nyt veli onkin superpärinällä varustettu FRRRRans. Ja sitten on tietenkin se StaRRR WaRRRRs, ja TeRRRRäsmies, ja HaRRRRy PotteRRR.

Ja Fransia tietysti harmittaa, kun ei  osaa päristää yhtä hyvin J

lauantai 15. maaliskuuta 2014

KAHDEN TAKIN TEKNIIKALLA






Joko teillä ollaan siirrytty välikausivaatteisiin?
Meillä ollaan, puolittain. Pojat ovat olleet päiväkodissa ”kahden takin tekniikalla”, eli päiväkotiin mennessä ja aamulla ulkoillessa toppatakilla, sitten iltapäivän ulkoiluun on vaihdettu välikausitakit. Housuina ovat olleet koko ajan välikausihousut, ja hatut + hanskat taas mallia talvi.

Toimiva tekniikka, tosin joutuu jonkin verran kantamaan vaatteita edestakaisin. Mutta meillä on mahtavan lyhyt päiväkotimatka, joten sen kyllä jaksaa. Itse asiassa asutaan taloissa, jotka näkyvät näissä päiväkodin pihalla otetuissa kuvissa heti ensimmäisenä aidan takana.
Poikien takkeina on Ticketin maastokuosiset parkatakit, ja housut Molo Kidsin mustat välikausihousut. Maxilla on takista koko 128 cm ja Fransilla 122 cm, housut taas Maxilla 134 cm ja Fransilla 128 cm.

Tähän settiin kyllä tekisi mieli punaisia välikausihousuja.. Tuo vetoketjun väri on oranssi, mutta menee minusta hyvin myös punaisen kanssa.
Kunhan vähän lämpenee ja tuuli hellittää, hatuiksi näihin setteihin on varattuna NÄMÄ.

Aurinkoista viikonloppua! J

keskiviikko 12. maaliskuuta 2014

KEVÄTULKOILUPÄIVÄT -20%


KEVÄTULKOILUPÄIVÄT -20%


Hanki nyt kevään iloisimmat ulkoiluvaatteet!


Kevät lähestyy kovaa vauhtia! Niilo Ilossa vietetään kevään ulkoilupäiviä, ja tarjoamme -20%:n alennuksen kaikista kevään välikausivaatteista. Tarjous koskee takkeja, housuja ja haalareita! Yli 100€:n tilaukset toimitamme aina ilman postimaksuja.

Lisää koodi KEVÄT ostoskorin alennuskoodi-kenttään ja alennuksesi lasketaan automaattisesti. Tarjous on voimassa 12.3. - 16.3. Niilo Ilo verkkokaupassa ja Kuopion myymälässä. Tarjous koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen.

Kurkkaa myös ihana pipovalikoimamme, ja tilaa settiin sopivat asusteet samalla kerralla!

Tervetuloa kevään ulkovaate-ostoksille!

perjantai 7. maaliskuuta 2014

MINI RODINI KEVÄTUUTUUDET DROP 2










Ihania uutuuksia! Tukaaneja, liskoja ja zoologist-kuosi!

MINI RODINI SS14 DROP 2 7.3.2014 KLO 11


Muistathan, että Niilo Ilon kanta-asiakkaana saat aina -10%:n alennuksen yli 30€:n ostoksesta koodilla ILONA. Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt ja tilaat uutiskirjeen TÄÄLLÄ.

Ostoksille pääset TÄSTÄ.