keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Kesäkarnevaalit -20%



Tervetuloa Niilo Iloon Kesäkarnevaaleille 29.5-2.6.! Karnevaalitarjouksena saat nyt kaikista normaalihintaisista tuotteista -20%:n alennuksen koodilla SIRKUS.

Lisäksi olemme koonneet aivan upeita tarjouksia Karnevaalikoreihin, joissa uskomattomat hinnat 2,95€ / 5,95€ / 9,95€ / 14,95€ tai 19,95€! Penko myös ulkovaatteiden karnevaalikoreja, 59,95€ ja 79,95€. Karnevaalikoreissa alennukset jopa -70%!

Tarjoukset ovat voimassa sekä verkkokaupassa että Kuopion myymälässä. Tule myös myymälään Karnevaalikirppikselle, kirppiksellä iso rekillinen käytettyjä sekä pikkuvirheellisiä lastenvaatteita edullisin hinnoin (kirpputorivaatteissa käteismaksu). Nopeimmille jopa ilmaiseksi Ota ja Tuunaa-laatikosta! Myymälässä jaossa myös ilmapalloja lapsille.

Nettiasiakkaana Karnevaalikirppiksen löydät Huutonetistä, KLIKKAA TÄSTÄHuutonetin kirppiksellä muutamia herkkuja vuosien varrelta (vähän käytettyjä ja/tai pikkuvirheellisiä) esim. Metsolan ja AlbaBabYn froteeta sekä Mini Rodinin robotteja.

Tule nyt iloiseen karnevaalitunnelmaan tekemään mukavia löytöjä ja hankkimaan kesän iloisimmat vaatteet!

ASTU KARNEVAALEILLE TÄSTÄ!

maanantai 27. toukokuuta 2013

Hyvästi talviturkit!

 
Ihanaa, toukokuun loppu ja ollaan jo Vänärillä uimassa! Juuri selattiin blogia viime vuodelta, ja silloin ensimmäinen uimareissu oli vasta heinäkuussa, niin viileää viime kesänä oli.
 
Myönnettäköön että vain pojat kävivät uimassa, itse ajattelin odotella vielä vähän aikaa vesien lämpeämistä. Eikä pojatkaan ihan hirmuisen pitkiä uimalenkkejä heittäneet, lähinnä vain pulahtivat nopeasti veteen.. Siis "mahankastelua" :)
 
Mutta mukavaa oli niinkuin kuvista näkyy:
 

 
 




Ja tämähän on aina pakko tehdä veljelle; kylmää vettä pisaroina selkään. Jee!
 
Ihanaa, ja aurinkoista viikkoa :)


maanantai 20. toukokuuta 2013

Zombiewalk

Ihanan aurinkoinen viikonloppu takana, mutta ette kyllä usko miten hurrrjaaan juttuun törmättin lauantai-iltana! Iltakävelyllä kohtasimme lauman eläviä kuolleita, zombeja!

En tiedä oliko aurinko ja kesäinen lämpö aiheuttanut tämän kuolleista heräämisen, vai mistä oli kysymys, mutta zombit olivat kokoontuneet läheiselle lammelle. Siellä tämä epämääräisen näköinen lauma huojui ja örisi omia zombijuttujaan, kunnes sitten yhteistuumin lähtivät vaeltamaan kohti keskustaa.

Mallikkaana äitinä yritin tietysti heti suostutella poikia yhteiskuvaan zombien kanssa, mutta jostain syystä veljekset eivät olleet kovin innostuneita äidin hyvästä ideasta :)

Pojat tyytyivät hyppelemään rantakivillä ja seuraamaan zombeja turvallisen välimatkan takaa, tosin vaeltavaa kulkuetta oli kiire päästä seuraamaan.

Zombien päämäärästä ei ole tietoa, mutta ainakaan tänä aamuna lammen rannalla näitä kummajaisia ei onneksi näkynyt :)







perjantai 17. toukokuuta 2013

Terassin kutsu



Siis meidänhän ei pitänyt vielä tänä kesänä tehdä mitään pihalle. Tarkoitus oli kiltisti pysytellä sisähommissa (joita kyllä riittää), ja siirtyä vasta ensi kesänä pihalle. Meidän pihahan on viimesyksyisen salaojitusremontin jäljiltä ihan järkyttävässä kunnossa, multaa/savea/hiekkaa ja soraa, tasaista ruohomattoa on turha odotella tälle kesälle.


Mutta..
 
 
Naapureiden kevään pihanlaittoa ja grillauspuuhia katsellessa pyörsimme päätöksemme yhtä nopeasti kuin se oli tehtykin. Ja kyllähän tämä kevään lämpöaalto osaltaan vauhditti päätöstä.


Kovin suuria muutoksia emme ole vielä tehneet, mutta rakennettiin kuitenkin pieni patio tontilla olleista liuskekivista ja eilen rakennettiin paviljonki.

 
Nyt vain kalustus kuntoon ja grillijuhlat pystyyn. Aurinkoista päivää :)

keskiviikko 8. toukokuuta 2013

KESÄN AVAUS NIILO ILOSSA!

Niilo Ilossa vietetään kesän avausta 8.5. – 15.5., kauppa on nyt pullollaan upeita kesäisiä uutuuksia, mukavan värikkäitä vaatteita ja kivoja tarjouksia! Kaikki tarjoukset ovat voimassa sekä myymälässä että verkkokaupassa.

Kesäkauden avajaisten kunniaksi myymme erän Name It-vaatteita jopa -30-40 %:n alennuksella! Esim. kesäisen keltainen Misa kangastakki 27,95€ (norm. 39,95), farkkushortsit kivoilla oransseilla tehosteilla 16,95€ (norm. 24,95) ja hyvin istuvat farkut 17,95€ (norm. 29,95).

Kesän menoihin kuuluvat myös rennon tyylikkäät chino-housut (oranssi tai tummansininen) 13,95€ (norm. 19,95) ja väreihin sopivat kauluspaidat alk. 19,95€. Nämä sopivat hyvin vaikkapa päiväkodin/koulun kevätjuhlaan!

Tarjouksessa myös erä t-paitoja sekä legginssejä uskomattomaan hintaan, vain 5,95€/kpl (norm. 9,95€) ja huppareita 14,95€ (norm. 17,95-19,95). Hanki myös mukavan pehmeät ja joustavat värifarkut alk. 11,95€! Name It vaatteissa kokoja hieman vaihdellen välillä 80-152 cm.

Nyt Kesän avauksessa myös laadukkaat ja hyvännäköiset AlbaBabYn hupparit, paidat, haalarit ja mekot -25%:n alennuksella. Sekä Phister&Philinan tyttöjen mekot, tunikat ja legginssit -30%.

Teemme myymälään lisätilaa kesävaatteille ja tyhjennämme varastoa välikausivaatteista. Nyt saat kaikki ulkovaatteet -30%:n alennuksella; Ticket, Racoon, Molo Kids, Småfolk. Välikausivaatteita jäljellä enää rajoitetusti ja osittain hajakokoja.

Kauppaan on saapunut paljon mukavia, pehmeitä, värikkäitä ja rentoja kesävaatteita. Myös kesän hupparivalikoima on parhaimmillaan. Lisäksi olemme saaneet kokonaan uuden merkin, kotimaisen Papun, valikoimaamme. Tule tutustumaan ihaniin uutuuksiin!

Tervetuloa Niilo Ilon kesän avaukseen, hanki nyt kerralla kaikki kesän iloisimmat vaatteet!












tiistai 7. toukokuuta 2013

Papuja Niilo Iloon

Eilen saimme uuden, aivan ihanan, kotimaisen merkin Niilo Iloon!

Valmistaja kertoo, että Papu-malliston olemisen tarkoitus on kertoa tarinoita ja tarjota hykerryttävän ihania, ajan henkisiä mutta ajattomia lastenvaatteita, joita voi käyttää hyvällä omalla tunnolla.

Mukavaa on että malliston suunnittelun ja tuotannon perustana on yhteistyö, läpinäkyvyys, eettisyys ja ekologisuus, sekä mahdollisimman pitkä ja vähän ympäristöä kuormittava tuotteen elinkaari. Tuotteet suunnitellaan Suomessa ja valmistetaan EU:ssa henkilökohtaisesti tarkastetuilla yhteistyökumppaneilla.

Tervetuloa tutustumaan uutuuksiin!










lauantai 4. toukokuuta 2013

Pojat reissussa

Viikko sitten meillä oli oikein superviikonloppu, lähdettiin poikien kanssa lomalle!

Torstaina matkattiin junalla kohti Helsinkiä, ja täytyy kyllä sanoa, että junassa on hauska matkustaa! Ja helppoakin jopa lasten kanssa. Meillä oli istumapaikat lastenvaunussa ja pojat leikkivät koko viisituntisen junamatkan leikkipaikalla. Eväät tietenkin oli jo syöty ennen kuin juna ehti kovimpaan pitkälle asemalta, varsinkin keksit :)


Perjantaina vietettiin tehtaanmyymäläkierrosta; Iittala, Finlayson, Pentik ja Marimekon ystävämyynti. Pojatkin viihtyivät hyvin, koska matkaa tehtiin ihan uusilla kulkuvälineillä, ratikalla ja metrolla. Ja äiti teki hyviä löytöjä, hyvin saatiin täydennystä astiakaappiin.



Lauantaina lapsimessuiltiin lasten ehdoilla, mutta tutustuin siinä sivussa myös työn puolesta muutamiin uusiin mallistoihin. Maxin päivän kohokohta oli Star Wars-hahmojen tapaaminen, katsokaahan kuvissa pojan haltioitunutta ilmettä! Frans ei lähtenyt kuvaan ”pahisten” kanssa.. Toinen suosikkikohde oli paloauto, josta pystyi laskemaan liukumäkeä. Sekä osastot, joilla pääsi pelaamaan Angry Birdsiä tai Baybladea. Rokkimuskarin osastolla pojat harjoittelivat kitaransoittoa. Yhdellä osastolla oli iso arkullinen naamiaisvaatteita, joita lapset (ja aikuisetkin) saivat kokeilla. Mukavaa puuhastelua riitti koko päiväksi ja Max totesikin joissain vaiheessa: ”Onpas täällä messuilla tosi hauskaa!
 


Sunnuntaina kävimme vielä Sea Lifessä katsomassa meduusoja, merihevosia, piraijoja, haita.. Minä pääsin myös koskettamaan merisiiliä, pojat kieltäytyivät tästä kunniasta. Merenalainen näyttely oli kyllä näkemisen arvoinen, katseltavaa ja ihmeteltävää oli paljon, poikia alkuun jopa vähän pelotti. Poikien suosikkeja olivat hait ja haamukalat, sekä yhdessä altaassa ollut merirosvon luuranko..

Merimaailman jälkeen kävimme vielä ennen kotimatkaa Linnanmäellä (se kun oli siinä sopivasti vieressä), jossa useat lasten laitteet olivat ilmaisia. Kiva paikka, mutta ihan liian kova tuuli vielä tähän aikaan vuodesta..hrr..tänne pitää palata kesemmällä.

Paljon tehtiin ja nähtiin pienessä ajassa ja kivaa oli. Pojista reissussa oli ihan supermukavaa, mutta kyllä kotiinpaluukin maistui; kaikki vanhat lelut näyttivät taas ihan uusilta ja omassa sängyssäkin nukutti tosi makoisasti.

Tänä viikonloppuna ei lähdetä mihinkään, ihan vain kotoillaan. Mukavaa viikonloppua :)

torstai 2. toukokuuta 2013

Meilläkin GUGGUU!

Vappuna testailtiin uuden, kotimaisen lastenvaatemerkin GUGGUUn ensimmäisen malliston vaatteita. Minusta vaatteet ovat ihanan yksinkertaisen tyylikkäitä, printtirunsauden jälkeen mukavan uudennäköisiä!

Materiaalit ovat todella laadukkaan tuntuisia, mallit istuvia ja hyvin kokoaan vastaavia. Meillä Maxilla housut ja paita koossa 122 cm (Maxin pituus 118,5 cm) ja Fransilla koko 110 (Fransin pituus 108 cm).

Poikia ihastuttivat erityisesti housujen isot taskut, joihin poikien sanojen mukaan mahtuu ainakin sata lelua kerralla. Taskuissa onkin mukavannäköinen leikkaus! Meillä näistä varmasti tuleekin suosikkivaatteita, ja todennäköisesti lisääkin on saatava :)

Mitäs olette mieltä, GUGGUUko teilläkin?