sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Hallo-Kallot

Meillä ollaan tänä viikonloppuna edetty Halloween-meininkillä. Tai oikeammin sanottuna pojat ovat, me vanhemmat olemme pukeutuneet ihan tylsän tavanomaisesti..

Touhua on taas viikonlopulla riittänyt, normi ulkoilujen lisäksi ollaan käyty kaupungilla ostoksilla, ravintolassa syömässä, mummolassa, uuden kauppakeskuksen avajaisissa, ja talvirenkaatkin on jo vaihdettu.

Vaikka kaupoissa ollaan pyöritty, mitään ihmeellisempiä ostoksia ei kumma kyllä ole tehty. Suurin löytö, ainakin poikien mielestä, olivat kauan toivotut Bakuganit. Sokoksella on hyllyllinen erilaisia Bakuganeja -50%, eli jos asut Kuopiossa ja teilläkin nämä ovat ajankohtaisia, niin siellä kannattaa kyllä pyörähtää. Valinnanvaraa riittää, minusta tuntuu että pojilta kului puoli tuntia erilaisia Bakugan-pakkauksia pyöritellessä.. ;)

Mutta on niillä nyt leikittykin, Frans purki ja kasasi "ötököitä" koko loppu lauantai-päivän. Ja totesi vielä illalla, että: "Kiitos äiti, kun ostit nämä minulle. Nämä on minulle tosi tärkeitä!" Niisk, suloiset pienet pojat :)



Uuden K-raudan avajaisissa. Rautakaupan tuotevalikoima on vähän lisääntynyt, Max löysi hienot siivet..

Pikku-Devilit lähdössä kaupungille. Hupparit Mini Rodini, ja takit Molo Kids


Hieno uusi Bakugan


Pojilla Mini Rodinin pääkallopaidat, jotka pojat nimesivät Hallo-Kallopaidoiksi.

Mukavaa alkavaa viikkoa!


torstai 27. lokakuuta 2011

Arvaa mikä..? / Arvonta


Pieni kuvakilpailu, arvaa mistä tämä kuva on?

Nyt täytyy kyllä sanoa, että täällä olen asiasta niin innoissani etten kyllä pysty pitämään arvoitusta yllä muutamaa lausetta pidemmälle :)

Joskus haaveet toteutuvat nopeasti, joskus vähän hitaammin, tai sitten ne kypsyvät ja odottavat oikeaa tilaisuutta useita kymmeniä vuosia, niin kuin nyt minun unelmani. Jo pienenä päätin että minusta tulee kauppias, ja onhan tässä nyt Niilo Ilo verkkokauppaa pidetty jo 2,5 vuotta. Mutta nyt muutoksen tuulet puhaltavat, Niilo Ilo avaa joulukuun alussa myös myymälän tänne Kuopioon!

Ja kuvahan on tietysti liiketilastamme, pieni mutta näpsäkkä putiikki siihen saadaan. Tuleva marraskuu onkin nyt touhua täynnä, tässä vaiheessahan emme omista vielä edes kassakonetta.. Myös pientä pintaremonttia ja uutta kalustusta on suunnitteilla, itse tilaan päästään valitettavasti vasta ihan marraskuun lopulla. Mutta edetään teemalla ”hyvin suunniteltu on puoliksi tehty”, ja onneksi meillä on jo mukava talkooryhmä kasassa myymälän pystyttämiseen. Liike avataan keskustassa osoitteessa Tulliportinkatu 19, ns. Haaremin talossa.

Uudet tuulethan tarkoittavat vanhasta luopumista, päivätyöni loppuukin nyt muutaman päivän päästä. Innoissani olen uudesta, mutta hieman haikein mielin jätän 10 vuoden työuran työpaikassani. Kiitokset jo tässä vaiheessa kaikille mukaville työkavereille :)

Verkkokauppa jatkaa ihan entiseen malliin, mutta liikkeen myötä pääsemme varmastikin taas laajentamaan tuotepohjaa ja kokovalikoimaa. Onko sinulla hyviä ehdotuksia, ideoita.. Mitä haluaisit ostaa Niilo Ilosta? Mitä merkkejä tai mitä tuotteita kaipaisit lisää valikoimaamme? Otan mielelläni vastaan toiveita, kehittämisehdotuksia sekä ruusuja tai risuja myös nykyisestä verkkokaupasta tai muusta toiminnastamme. Asiakaspalaute on aina tervetullutta asiakaspalvelun kehittämistä varten, kommenttia voi jättää tähän postaukseen tai sähköpostilla niiloilo@niiloilo.fi

Kaikki kommentin jättäneet osallistuvat lahjakorttiarvontaan, arvomme Niilo Iloon kolme (3) 20€:n lahjakorttia vastaajien kesken. Jos kommentoit anonyyminä, jätäthän nimimerkin. Arvonta suoritetaan pe 4.11..

tiistai 25. lokakuuta 2011

Nosh Organics uutuudet saapuneet!

Niilo Iloon saapuivat Nosh Organicsilta ihanat unelmanpehmeät talvimalliston vaatteet (bodyt ovat tulossa seuraavassa erässä lähiviikkoina).

Nosh Organicsin kaikissa tuotteissa on käytetty sertifioitua biopuuvillaa ja osalla tuotteista on myös Reilunkaupan sertifikaatti. Yritys valmistuttaa tuotteensa tarkkaan valikoitujen korkeatasoisten ja eettisesti toimivien yhteistyökumppaneiden tehtaissa.
  
Kuoseissa mm. suosittuja kuumailmapalloja sekä linnoja ja pupuja. Saatavilla myös koko 110/116 cm! Nosh Organicsin puseroissa on nyt väljempi ja pidempi mitoitus aikaisempiin mallistoihin verrattuna.

Tervetuloa ostoksille!







sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Syysloma + sunnuntain ulkoilut

Meillä on tällä viikolla vietetty syyslomaviikkoa. Äiti ja isä vietti lomaviikon työn merkeissä, ja pojat olivat lomalla mummolassa.

Huomenna taas arki alkaa pojillakin, ja aikainen aamuherätys päiväkotiin odottaa. Onneksi pojat ovat ihan innolla lähdössä päiväkotiin, uusia kavereita on jo löytynyt ja muutenkin; päiväkodissa taitaa kuitenkin olla ihan kivaa :)

Tänään vietettiin ulkoilupäivää, testailtiin taas lähiseudun leikkipuistoja. Onneksi ei vettä satanut, mutta selvästi huomaa että talvi alkaa olla jo tuloillaan, sää on tosi viileä. Ja jos ei pysy liikkessä niin kylmä tulee. No, tämähän ei tietenkään pojilla ole ongelmana, touhua kyllä riittää!

Mukavaa alkavaa viikkoa syyslomalaisille sekä töihin/arkeen palaaville :)







perjantai 21. lokakuuta 2011

MOONKIDS VIIKONLOPPU

Nyt Niilo Ilossa Moonkidsin syksyn mallisto -20%, ja edellisten kausien jäljellä olevat hajakoot -50%. Tarjous voimassa viikonlopun ajan, 21.-23.10.


Tervetuloa ostoksille!




maanantai 17. lokakuuta 2011

Tähtiä Kameleontilta

Kameleont Designin suosittuja tähtivaatteita on taas saatavilla, nyt uutuutena myös tähtikuosilliset velourpaidat! Tervetuloa Niilo Iloon tutustumaan uutuuksiin :)








keskiviikko 12. lokakuuta 2011

Maxomorra talvi 2011

Maxomorran uusi talvimallisto on saapunut Niilo Iloon ja päivitetty kauppaan. Kuoseissa kivoja tähtiä, sydämiä ja palloja, materiaali 100% luomupuuvillaa. Tuotteista piirroskuvat, paremmat kuvat päivitetään ensitilassa :)

Tervetuloa tutustumaan!





tiistai 11. lokakuuta 2011

Uutuuksia Liandlolta

Liandlolta saapui Niilo Iloon suloisia uutuuksia, ihastuttavissa kuoseissa mm. tinasotilaita, etanoita ja saapasjalkakissa. Tervetuloa tutustumaan!






maanantai 10. lokakuuta 2011

Päivän asut


Tänä aamuna meillä puettiin päälle uutta Metsolaa. Tykkään todella näistä Metsolan uusista velourhousuista, ihanat värit ja hyvä malli!


Fransille puetaan vielä haalari päälle niin kauan kuin kokoja riittää, nyt mennään koossa 104 cm :)


Maxilla On the road paita ja keltaiset velourhousut koossa 116 cm.
Yllättävän pirteitä poikia, kuvat on otettu ihan aamutuimaan heti seitsemän jälkeen :)

perjantai 7. lokakuuta 2011

Toimituskuluttomuus + aletuotteita



VIIKONLOPUN TARJOUS Niilo Ilossa, nyt kaikki tilaukset ilman toimituskuluja! Paljon tuotteita alennettu, mm. Maxomorran paitoja 14,90€, Maxomorran velourhousut 13,90€, Småfolkin paitoja 19,95€, Småfolkin velourhousut 25€ ja loput Cupcaken kumpparit 19,95€..

Tervetuloa ostoksille!
 

torstai 6. lokakuuta 2011

Metsolan uutuuksia


Kivoja Metsolan uutuuksia päivitetty Niilo Iloon. Tervetuloa tutustumaan!