keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Kimperin uutuus-ötököitä



Kimperin ötökät marssivat Niilo Iloon, nyt uutuusvärinä sininen! Samalla saimme myös täydennyksiä pallo-, raita- ja yksivärisiin pipoihin, nyt on pipovalikoima parhaimmillaan.

Kanta-asiakkaan kymppipäivät voimassa vielä perjantaihin 30.9 saakka. -10% alennus koko valikoimasta koodilla KYMPPI, alennus koskee sekä nykyisiä kanta-asiakkaita että kanta-asiakkaiksi liittyviä.

Tervetuloa ostoksille!

maanantai 26. syyskuuta 2011

Mini Rodini EXCLUSIVE EDITION - Rebel With a Cause


Mini Rodinilta saapui uusi extramallisto Rebel With a Cause, joka on suunniteltu yhteystyössä Bea Åkerlundin kanssa. Bea Åkerlund on kuuluisa stylisti, joka on työskennellyt mm. Madonnalle, Britney Spearsille ja Lady Gagalle.

Näistä vaatteista löytyy "asennetta", itse aloin jo suunnitella Halloween-juhlia :)

Rodinilta saimme myös toppavaatteita samassa toimituksessa. Tervetuloa tutustumaan, www.niiloilo.fi !









perjantai 23. syyskuuta 2011

KANTA-ASIAKKAAN KYMPPIPÄIVÄT

Liity nyt Niilo Ilon kanta-asiakkaaksi ja saat -10% alennuksen tilauksestasi koodilla KYMPPI.

Kanta-asiakkaana saat ensimmäisenä ennakkotietoa uutuuksistamme. Saat myös erikoistarjouksia jotka on suunnattu vain kanta-asiakkaille ja ennakkotietoa tarjouksista sähköpostiisi. Kanta-asiakkaaksi pääset, kun rekisteröidyt asiakkaaksi ja tilaat uutiskirjeen. Kanta-asiakkuus ei velvoita rekisteröitynyttä asiakasta millään tavoin. Rekisteröityä voi, vaikka juuri tällä kertaa ei ostaisikaan mitään.

Alennus koskee kaikkia tuotteita, normaali- ja tarjoushintaisia sekä Poistokorin vaatteita, myös toppavaatteita! (ei alaostorajaa, ei koske postikulujen osuutta). Alennus koskee vain uusia tilauksia, eikä sitä voida hyvittää jälkikäteen. Alennus koskee luonnollisesti myös Niilo Ilon nykyisiä kanta-asiakkaita.

Nyt viimeistään on hyvä hetki varautua talven pakkasiin, toppapukuja löytyy laaja mallisto, valmistajina mm. Ticket to Heaven, Cupcake ja Molo Kids. Sisävaatteissa paljon valikoimaa, laadukkaita ja persoonallisia vaatteita lapsille, valmistajina mm. Småfolk, Mini Rodini, Nova Star, AlbaBaby, Maxomorra, Moonkids, Kameleont Design, Liandlo.. Muistathan, että Niilo Ilossa kaikki yli 100€:n tilaukset aina ilman postimaksuja.

Kanta-asiakkaan kymppipäiviä vietetään 30.9. saakka. Tervetuloa mukaan!






tiistai 20. syyskuuta 2011

Huutonettiä

Huutonetissä poikien toppa- ja sisävaatteita myynnissä, kurkkaa löytyykö teille sopivaa :)

Myynnissä mm. nämä:




maanantai 19. syyskuuta 2011

BAGGIE ÄÄNESTYS / ARVONNAN TULOKSET


Baggie äänestyksen/arvonnan tulokset ovat selvillä…

Ensinnäkin suurkiitos kaikille osallistujille, äänestysvilkkaus oli ihan mahtava! Kommentteja tuli yhteensä 549 kpl, joista hyväksyttyjä ääniä on 536 kpl. Kaikki kommentit osallistuvat kyllä arvontaan, mutta kaikkia kommentteja ei voitu lukea mukaan äänestystulokseen, koska ne sisälsivät mm. omia ehdotuksia. Oli oikein mukava lukea myös näitä lukijoiden omia ehdotuksia, kiitos siis myös näistä omista sekoituksista :)


Tässä äänestyksen tulos, turkoosi-ruskea vei oikean murskavoiton:


1. TURKOOSI / RUSKEA 230 ääntä
2. INSIGNIA BLUE / MUSTA 167 ääntä
3. ANTRASIT GREY / HARVEST GREEN STRAW 139 ääntä


Sitten itse toppapuvun arvontaan.. Kommentteja oli siis yhteensä 549 kpl + linkityksiä 34 kpl, eli arpalippuja yhteensä 583 kpl (linkityksestä saa kaksi arpaa). Näistä arvottiin numeroarpojalla voittajaksi luku 294.


Voittajan kommentti kuuluu näin:


”Harvest haalari kuosina green straw on mun ehdoton suosikki, jos sua ei suorat lahkeet häiritse ;) Ja kaveriksi yksivärinen ruskea. Ja dinohatut sopii pojille ihanasti.


T. Ikuinen ruskeafani, Vertin äiti.”


Paljon onnea Vertin äiti! Sitten vain toppahaalaria valitsemaan www.niiloilo.fi, ja ilmoittelethan sähköpostilla niiloilo@niiloilo.fi valinnastasi :)


Ja sitten vielä varsinainen äänestyksen aihe, mihinkähän vaihtoehtoon äiti päätyi? No, äitipäs innostui myös sekoittamaan settejä; Max käyttää ensi talvena Harvest Green Straw haalaria, ja Frans mustaa Baggietä.

Täytyy myöntää että turkoosi-ruskea on aivan ihana vaihtoehto, mutta meillä on sitä yhdistelmää käytetty jo niin monena välikautena ja talvena, että nyt kaivataan vaihtelua. Minusta tuo Harvest-haalari on kiva malli vähän isommalle pojalle, suorat lahkeet eivät häiritse ollenkaan koska lahkeissa on kuitenkin lumilukot + tarrakiristys. Sitten vain talvea odottamaan, meillä on toppavarustus jo kaapissa valmiina :)

sunnuntai 18. syyskuuta 2011

Sienimetsässä

Tänään käytiin metsäretkellä etsimässä sieniä. Täytyy myöntää, että tämä äiti ei ole mikään sienitieteilijä, mutta onneksi mukana oli mummo + muita parempia asiantuntijoita.

Olikin aivan ihana syksyinen päivä; aurinko paistoi, vesisateesta tai syysviimasta ei ollut vielä tietoakaan, eikä ollut liian kylmäkään.

Sienisaalis jäi varsin vähäiseksi, mutta kuitenkin niistä saatiin pihvien seuraksi herkullinen sienikastike. Ja jälkiruoaksi lisää kotimaista superfoodia, nimittäin mustikoita. Nam!

Tapansa mukaan Frans nukkui melkein puolet koko reissusta, mutta isoveli ei. Max alkaakin olla jo melkoinen metsäretkeilijä, vaikka kilometrejä reissulla kertyikin ihan mukavasti, poika jaksoi kävellä melkein koko matkan. Tai itse asiassa viimeiset sadat metrit taisivat taittua vielä ihan juosten :)





torstai 15. syyskuuta 2011

Uutuuksia AlbaBabylta

AlbaBabylta saapui Niilo Iloon syksyn ensimmäinen toimituserä, ihanan pehmoisia velourhousuja ja bodeja, useissa mukavissa väreissä. Tulossa ovat vielä hupparit, takit, paidat ja haalarit, toivottavasti ihan lähiaikoina.

Kauppaan on päivitetty myös tulossa olevat uutuudet (saldot lisätään tuotteiden saavuttua). Tervetuloa tutustumaan!






Nihkeitä aamuja

Tällä viikolla meillä on ollut todella nihkeitä aamuja, poikia on kiukuttanut kerta kaikkiaan kaikki!

Liian aikaiset herätykset, liian pimeää, liian sateista.. Tai äiti on valinnut ihan väärät vaatteet, lempipaidat ovat pesussa tai haalari on ihan tyhmä.. Tai muuten vaan koko päiväkoti-touhu on ihan tylsää!

No, eihän se aina huvita meitä aikuisiakaan. Kiukutellaan tämä viikko ja ehkäpä ensi viikolla jo menee paremmin. Tässä muutama osuva tilannekuva :)




Väsyttää..
Ei huvita..
Jäädään kotiin, ei lähdetä mihinkään..

Tässäpä meidän mielipide koko touhusta! :)

tiistai 13. syyskuuta 2011

BAGGIE ÄÄNESTYS / ARVONTA


ÄÄNESTYAIKA ON PÄÄTTYNYT, ARVONTA TULOKSET TÄÄLLÄ. KIITOS KAIKILLE MAHTAVASTA ÄÄNESTYSINNOKKUUDESTA :)

Apua taas tarvitaan.. Nyt tämän äidin päänvaivana ovat poikien kakkostoppapuvut ensi talveksi. Toiset toppapuvut on jo valittu, ne ovat Molo Kidsin Rainbow Polarikset.

Sateenkaariraidan värikkyyden vastapainoksi nämä toiset toppapuvut saisivat olla yksiväriset, ja sillä Ticket to Heavenin Baggie on minusta paras, ja myös aikaisempina vuosina hyväksi todettu vaihtoehto.

Mutta mitkä värit? Paljon on hyviä vaihtoehtoja, mutta mikä olisi paras? Auta ÄÄNESTÄMÄLLÄ sinusta parasta settiä seuraavista vaihtoehdoista:




Tyylikäs musta + Insignia blue, hatut UNQ ja PIM PAM


Aina varma turkoosi + ruskea, hatut äidin itse tekemät


Antrasit grey Baggie + Harvest haalari kuosina green straw, hatut UNQ ja Ticket to Heaven
Kuvissa Maxilla (pituus 109 cm) haalari koossa 110 cm ja Fransilla (pituus 98 cm) koossa 98 cm



Äänestämällä osallistut ARVONTAAN, jossa pääpalkintona.. Mikäpä muukaan kuin toppahaalari! Saat valita minkä tahansa toppahaalarin NIILO ILON valikoimasta (varastotilanteen mukaisesti).

Äänestää voivat sekä lukijaksi kirjautuneet että anonyymit jättämällä kommentin, anonyyminä muista jättää kuitenkin kommenttiisi nimimerkki. Jos linkität kilpailun omaan blogiisi, saat kaksi arpaa.

Kilpailuaikaa on loppuviikko sunnuntaihin 18.9. saakka, palkinto arvotaan ensi viikon alussa. Onnea arvontaan :)

torstai 8. syyskuuta 2011

Molo Kids Polaris - toppahaalareiden koot


Tässä vähän sovituskuvia auttamaan Molo Kids Polaris toppahaalareiden valinnassa. Malleina Max 4 v 7 kk, pituus 109 cm, vaatekoossa siirtymässä 116 cm. Ja Frans 3 v 3 kk, pituus 98 cm, vaatekoossa siirtymässä 104 cm.


Maxilla rainbow haalari koossa 116 cm. Tämä koko tulee meille ensi talveksi, voi käyttää heti alkutalvesta ja on kasvunvaraa koko talven käyttöön.


Tässä näkyy hyvin Molo Kidsin mahtavat heijastimet :)


Hanskat ja hattu Maxilla kokoa 6-8 v, nämä ovat niukempaa mitoitusta.


Fransilla rainbow-haalari koossa 104 cm, tämä on meidän valinta ensi talveksi.




Fransilla hanskat ja hattu koossa 3-5 v


Tässä on meidän poikien ensimmäiset toppahaalarit ensi talveksi, molempien suosikki oli heti tämä sateenkaari-kuosi. Eikä äidilläkään ole mitään sitä vastaan, ihanan värikäs! Ja Fransillahan oli jo pari vuotta sitten samainen Molon haalari, eli malli ja laatu on hyväksi todettu. Lämmin ja kestävä :)


keskiviikko 7. syyskuuta 2011

Terveiset kotirintamalta

Terveisiä pitkästä aikaa kotirintamalta! Meillä on ollut oikein muutosten syksy..

Ensimmäinen iso muutos oli jo kesällä, kun hoitovapaani päättyi ja palasin vanhaan työpaikkaani. Vaikka työ sinällään on tuttua, 4,5 vuoden tauon jälkeen on ollut aika paljon päivitettävää ja varmasti on vielä jatkossakin. Toinen suuri muutos on ollut poikien päiväkodin aloittaminen; kesä pojilla sujui vielä vapaasti mummon hoidossa, mutta nyt tätä päiväkotiarkea on harjoiteltu kolmisen viikkoa.

Ensimmäinen päiväkotiviikko lähti sujumaan yllättävän hyvin, vaikka vielä kesällä pojat olivat kovin vastentahtoisia päiväkotiin lähdön suhteen. Pikkukaverit jopa ilmoittivat, että: ”Jos äidillä ja isällä on liikaa töitä, me voidaan muuttaa mummolaan!” No, kuitenkaan mummolaan ei muutettu, vaan päiväkoti aloitettiin :)

Ja varmastikin aika perinteisesti, ensimmäisen viikon torstaina oltiin jo flunssan kourissa. Kaiken kaikkiaan päiväkoti on vielä harjoittelua, pojat ovat vähän ujoja uudessa paikassa/tilanteessa ja kavereita ei ole vielä kunnolla löytynyt. Maxille pahin paikka on päiväunet, poika kun ei ole niitä nukkunut enää 2,5 vuoteen.. Onneksi mitään nukkumapakkoa ei ole, ja Max onkin tainnut ottaa päiväuni-ajan leikin kannalta. Frans taas on perinyt äidiltään hyvät unenlahjat, joten päiväunet ovat pelkästään mieluinen juttu :)

Jatkossakin blogi voi päivittyä vähän hitaampaan tahtiin, mutta mukana ollaan kuitenkin. Kommentointikin on jäänyt vähemmälle, mutta luen kyllä päivittäin teidän kanssablogistien kuulumisia. Tällä kokoonpanolla edetään tällä hetkellä, katsotaan mitä muutoksia ja uusia tuulia tulevaisuus tuo tullessaan.

Oikein mukavaa alkavaa syksyä kaikille!




"Isot" päiväkoti-pojat


tiistai 6. syyskuuta 2011

Lisäerä Molon toppahaalareita


Tänään Niilo Ilon ovi on käynyt tiuhaa tahtia, uutuuksia on laatikoittain, koko eteinen täynnä. Osa näistä on jo päivitetty kauppaan ja loputkin ovat tulossa illan mittaan :)

Molo Kidsiltä saapui lisäerä suosittuja Polaris toppahaalareita useissa eri väreissä. Jos talvihaalari on vielä haussa, käy pian nappaamassa omasi! Valitettavasti hanskoja emme saaneet enää lisää.

Myös Ticketiltä saapuivat kukka- ja tähtitakkeihin sopivat toppahousut, ennakkotilaajille on laitettu sähköpostia tai jo maksetut tilaukset toimitettu Postin mukaan :)

Myös metsolan uutuudet päivitetään pikapuoliin kauppaan, ensimmäinen toimituserä on saapunut!

Tervetuloa ostoksille, www.niiloilo.fi

perjantai 2. syyskuuta 2011

TOIMITUSKULUTTOMUUS JA MAKEA YLLÄTYS!


Loppuviikon ajan Niilo Ilo tarjoaa kaikki tilaukset ilman postikuluja, ja lisäksi jokaisen tilauksen mukana makea yllätys.
Kauppa on nyt pullollaan ihania syksyn uutuuksia lapsille, sekä sisävaatteita että toppavaatteita mm. valmistajilta Ticket to Heaven, Cupcake, Molo Kids, Nova Star, Mini Rodini, Maxomorra, Moonkids, Kameleont Design, Liandlo, Småfolk..
Klikkaa ostoksille, www.niiloilo.fi